Connect with us

FOTBAL

Un nou meci tare în Liga a IV-a Sălaj. PROGRAMUL etapei a XIX-a și DELEGĂRILE arbitrilor


Capul de afiș al rundei de la finalul săptămânii este confruntarea dintre CS Barcău Nușfalău, ocupanta locului 4 și liderul Unirea Mirșid, care are orgoliul rănit, după înfrângerea prea drastică din derby-ul de miercuri cu Dumbrava Gâlgău


Campionatul din Liga a IV-a s-a relansat, odată cu rezultatul derby-ului de miercuri, dintre Unirea Mirșid și Dumbrava Gâlgău. Campioana s-a impus la Popeni cu 3 – 0, astfel că a ajuns la două puncte în spatele liderului, dar de rezultatul de miercuri a profitat și Rapid Jibou, care după ce a câștigat la Chieșd a venit la un singur punct în spatele celor de la Unirea Mirșid.

La câteva zile distanță după etapa intermediară de miercuri, AJF Sălaj programează sâmbătă și duminică o nouă rundă în Liga a IV-a, cea cu numărul 19. ”Capul de afiș” din această etapă este meciul de la Nușfalău, unde CS Barcău primește vizita liderului. Dacă echipa lui Ciprian Grecu luptă pentru consolidarea locului 4 și vine după patru victorii la rând, Unirea Mirșid este cu orgoliul rănit, după înfrângerea prea drastică din derby-ul de miercuri cu Dumbrava, astfel că nu prea mai are voie să facă pași greșiți.

Celelalte contracandidate la titlu par a avea meciuri mai ușoare, în fața unor formații din subsolul clasamentului. Rapid Jibou joacă sâmbătă acasă cu Benfica Ileanda, în timp ce Dumbrava Gâlgău va primi vizita celor de la Flacăra Halmășd, formație ce vine după un rezultat surprinzător cu Sportul Șimleu, pe care a învins-o cu 2 – 1!

Deși a fost surpriza turului, Olimpic Bocșa a pierdut toate cele 4 meciuri disputate până acum în retur, dar va încerca să ”spargă gheața” în meciul cu Real Crișeni, grupare care vine după două victorii la rând, fapt pentru care a urcat pe locul 6. Acest joc nu se va juca pe terenul din Bocșa, din cauza stării proaste a gazonului, astfel că meciul a fost programat pe terenul din Borla.

CS Crasna – Cetatea Buciumi este duelul vecinelor din clasament, (locurile 8, respectiv 9), însă între cele două formații există o diferență de 9 puncte în favoare celor de la Crasna. Cu toate acestea, echipa antrenată de Dan Lucaciu este încrezătoare înaintea acestui joc, după ce miercuri s-a deblocat și prin victoria cu CS Hida a stopat șirul celor opt înfrângeri la rând în campionat!

CS Hida  – Silvania Cehu Silvaniei este duelul codașelor din Liga a IV-a, cele două formații aflându-se pe locuri retrogradabile. Dacă Silvania pare să aibă încă șanse reale de salvare, Hida pare condamnată la retrogradare, în condițiile în care are de recuperat 13 puncte până la următorul loc ce asigură menținerea, care este ocupat de AS Chieșd. Că tot veni vorba de AS Chieșd, să spunem că are pare de o deplasare dificilă, la Sportul Șimleu, formație care pentru moment a coborât pe locul 5, însă rămână în cărțile obiectivului, clasarea pe locul 4.

 

Programul etapei a XIX-a:

 

CS Crasna – Cetatea Buciumi – sâmbătă, ora 15.00

Arbitri: Răzvan Lădar – Florin Ciobanu și Alexandra Opriș. Observator: Florin Morar

Rapid Jibou – Benfica Ileanda – sâmbătă, ora 17.00

Arbitri: Tunyogi Ferencz – Ștefan Bîrjac și Antonio Hădade. Observator: Simion Corb

Olimpic Bocșa – Real Crișeni (teren Borla) – sâmbătă, ora 17.00

Arbitri: David Sacota – Alin Lazăr și Georgiana Seutea. Observator: Ardelean Zoltan

CS Hida – Silvania Cehu Silvaniei – duminică, ora 17.00

Arbitri: Bogdan Pușcaș – Flavius Seiche și Alin Demian. Observator: Leontin Moga

Dumbrava Gâlgău – Flacăra Halmășd – duminică, ora 17.00

Arbitri: Cătălin Roșu – Claudiu Coste și Adrian Iancău. Observator: Mihai Ghidali

Sportul Șimleu – AS Chieșd – duminică, ora 17.00

Arbitri: Ionuț Păușan – Sergiu Duma și Sergiu Corb. Observator: Nicolae Danciu

CS Barcău Nușfalău – Unirea Mirșid – duminică, ora 17.00

Brigadă din alt județ 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL