Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

24.04.2012 - 16:00

Turneul de promovare în Divizia A1 la volei masculin, se joacă la Şimleu Silvaniei

Turneul de promovare în Divizia A1 la volei masculin, se joacă la Şimleu Silvaniei

În urma licitaţiei organizate ieri la sediul Federaţiei Române de Volei, s-a decis ca barajul de promovare pentru Divizia A1 să aibă loc la Şimleu Silvaniei. Astfel voleibaliştii şimleuani au o şansă în plus de-a accede în prima ligă după o pauză de câteva sezoane. Până în prezent, la turneul de baraj s-au calificat: CS Phoenix Şimleu Silvaniei, LPS CSS Bihorul Oradea, Ştiiţa Bacău, urmând ca cea de-a patra echipă calificată să se decidă între CSM Suceava şi CSV Dacia Buzău. După primul joc, sucevenii au 1 - 0 la general, urmând ca azi să dispute meciul doi de la Buzău.


Turneul de promovare în Divizia A1, va avea loc în perioada 18-20 mai la poalele Măgurii.


 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1986

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

RmGAMwUYEojG - 10.07.2012 - 21:14

Explicaţia e simplă: am văzut la viaţa mea destul de mult sowfatre, dar unul scris mai cu picioarele nnu am văzut. De-a lungul timpului a avut nenumărate probleme, dintre care:- puneai alarma să sune marţi şi suna miercuri- selectai o altă temă şi se bloca (trebuia resetat la setările de fabrică)- la fel ce2nd porneai bluetooth-ul- ce2teodată nu reuşea să asocieze numărul care te suna cu intrarea din agendă- een alte cazuri nu reuşea să se manifeste in vreun fel een momentul een care primeai un apel (nu afişa nimic, nu ce2nta nimic)- cea mai recentă problemă a apărut een momentul een care am schimbat cartela şi s-au pierdut toate numerele din agendă (culmea e că een meniu eemi arată la capacitate cum că aş mai avea numerele acolo)De doi ani de zile am schimbat N versiuni de firmware pentru el (de la 11 la 47).Pentru cei interesaţi: modelul se numeşte S75 şi (mulţumim lui Dumnezeu) nu se mai fabrică.Radu: eu am fost fan Siemens eentr-o vreme. Am avut multe modele, dar unul mai cu probleme nu am avut.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter