Connect with us

FOTBAL

Răzvan Burleanu va conduce fotbalul românesc și în următorii 4 ani!


La alegerile de miercuri, Burleanu a câștigat categoric un nou mandat, reușind să obțină 168 de voturi, față de 78 de voturi cât a reușit să strângă Ionuț Lupescu


18 aprilie 2018 a fost o zi importantă pentru fotbalul românesc, având în vedere că la Casa Fotbalului au avut loc alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.

Patru candidați au fost în cursa pentru fotoliul de președinte, iar câștig de cauză a avut Răzvan Burleanu, care a reușit să obțină un nou mandat de o manieră categorică.

Din 254 de voturi, Răzvan Burleanu a obținut nu mai puțin de 168, față de Ionuț Lupescu, care a strâns doar 78. Marcel Pușcaș a reușit să convingă doar 8 membri afiliați ai FRF, în timp ce Ilie Drăgan nu a strâns niciun vot!

Cu un procentaj de peste 65%, Răzvan Burleanu a câștigat alegerile de miercuri și va fi în fruntea FRF și în perioada 2018 – 2022.

“Mulțumesc întregii mele echipe pentru modul în care am lucrat în ultimii 4 ani. Sunt mândru că fac parte din această familie. Vreau să transmit un mesaj de unitate către voturile care s-au dus spre ceilalți candidați. Voi face tot ceea ce e posibil să avem unitate în următorii 4 ani. Voi fi președintele tuturor, nu doar al celor care m-au votat. Vă mulțumesc mult!”, a spus Răzvan Burleanu după anunțarea rezultatului.

Să mai spunem că la Adunarea Generală de alegeri au fost prezente și două persoane din Sălaj, este vorba de Paul Hodiș, finanțatorul de la CS Atletic Zalău și de Daniel Sabou, președintele de la AJF Sălaj.

 

Vom reveni cu mai multe amănunte

 

 

 

779 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL