Connect with us

FOTBAL

Victorie fără emoţii pentru Real Crişeni la Hida. GALERIE FOTO


Gruparea antrenată de Bogdan Bărnuţiu şi Călin Morar a reuşit să se impună categoric pe terenul “lanternei roşii”, la capătul unui joc controlat din primul până în ultimul minut


După eşecul suferit pe teren propriu împotriva celor de la CS Barcău Nuşfalău, Real Crişeni nu se gândea decât la victorie în duelul din deplasare de la CS Hida, mai ales că “lanterna roşie” nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon.

Deplasându-se cu acest gând, gruparea antrenată de Bogdan Bărnuţiu şi Călin Morar s-a instalat încă din start în terenul echipei adverse şi a profitat la maxim de spaţiile mare de la mijlocul terenului şi încă din minutul 10, Bogdan Paşka a deschis scorul, după o pasă excelentă primită de la Bogdan Ember.

După doar 7 minute, Paşka a realizat dubla, profitând de o eroare de marcaj a echipei gazdă. Prima repriză s-a scurs cu un joc controlat clar de oaspeţi, iar gazdele s-au mulţumit prin a respinge mingile cât mai departe de propria poartă, fără prea multe încercări combinative, arătând mai degrabă precum o echipă din Liga a V-a. În aceste condiţii, poarta apărată de Bogdan Baidoc nu a fost pusă cu adevărat în pericol în prima parte şi colac peste pupăză, portarul Robert Onaţ s-a accidentat şi a fost schimbat la pauză.

Cu toate acestea, în repriza secundă, Andrei Petruş a fost aproape să înscrie, după o cursă de 50m, însă Baidoc s-a aflat la post şi cei care au marcat au fost tot oaspeţii. Mai întâi Paşka a realizat hattrick-ul, iar Bogdan Ember a marcat şi el, după ce la faza anterioară a nimerit transversala.

“Mă bucur că am reuşit să luăm cele trei puncte, în urma unui joc destul de bun al echipei. Sperăm să continuăm aşa şi în meciurile viitoare”, ne-a declarat Bogdan Ember.

În urma acestui succes, Real Crişeni a urcat pe locul 4, în timp ce CS Hida pare condamnată la ultimul loc, dacă jucătorii nu se trezesc la timp.


CS Hida – Real Crişeni 0 – 4 (0 – 2)

Au marcat: Bogdan Paşka (‘10, 17 şi 54) şi Bogdan Ember (‘61)

CS Hida: Robert Onaţ (‘46 Dorin Bîrsan) – Tiberiu Giurgiu, Mihai Crişan (‘71 Vlad Boldor), Cătălin Miron, Cristian Puşcaş, Andrei Petruş, Cristian Moldovan, Cornel Onaţ (cpt.), Victor Pintea, Marius Luca şi Ionuţ Păuşan (‘46 Roland Pintea). Antrenor: Cornel Onaţ. Delegat: Florian Midi

Real: Bogdan Baidoc – Flaviu Maioş (‘66 Paul Herman), Pall Vereş, Cătălin Lazăr (cpt.), Raul Hossu, Paul Hanga (‘59 Andrei Sesgin), Bogdan Paşka, Sorin Iacob (‘71 Cosmin Paşka), Vegh Roland (‘69 Răzvan Iacob), Ovidiu Bojan şi Bogdan Ember. Rezerve: Marius Pop, Paul Barbur şi Flaviu Gîlgău. Antrenor: Bogdan Bărnuţiu. Antrenor secund: Călin Morar

Au arbitrat: la centru: Nicuşor Pop (Zalău), asistenţi: Sergiu Duma (Zalău) şi Szabo Krisztina (Crişeni)

Observator AJF: Liviu Buzure (Jibou)

Jucătorul meciului: BOGDAN EMBER


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL