Connect with us

Ştiri din Sălaj

INCREDIBIL. Un tânăr din Crasna fără permis de conducere a fost prins băut la volan de TREI ORI în doar 15 ore!?!


Eveniment de neimaginat în județul Sălaj. Deși nu poseda carnet de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, un bărbat în vârstă de 32 de ani s-a urcat la volan. Prins cu “mâța-n sac” de poliţişti, tânărul din Crasna nu i-a luat în calcul pe oamenii legii, astfel că în aceeaşi noapte a fost prins din nou la volan!  Culmea neruşinării, omul a mers la drum şi a doua zi, fiind prins din nou de poliţişti. Pentru aceste fapte, şoferul de… ocazie a fost reţinut şi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă


În ultima perioadă, pe raza judeţului Sălaj, tot mai mulţi conducători auto au fost surprinşi de oamenii legii la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şi în week-end-ul trecut, poliţiştii s-au confruntat cu astfel de evenimente neplăcute, iar unul dintre acestea poate concura cu şanse la… Cartea Recordurilor!

Spunem acest lucru, deoarece un tânărul teribilist din comuna Crasna s-a urcat la volan băut, deşi nu avea carnet.

Astfel, în cursul nopţii dintre sâmbătă şi duminică, bărbatul de 32 de ani a fost prins de două ori influenţa băuturilor alcoolice, la un interval de doar trei ore!? Acest lucru nu a fost suficient, astfel că “eroul” din Crasna s-a culcat puţin, dar a continuat nebunia, deoarece la orele amiezii de duminică, a făcut încă o tură cu maşina şi a fost prins din nou de oamenii legii!

După trei episoade identice, şoferul de “ocazie” a fost reţinut şi acum riscă să ajungă la răcoare!

“Sâmbătă, 14 aprilie a.c., la ora 23:20, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Crasna, au depistat pe Drumul Județean 191C, în localitatea Crasna, un autoturism condus de un bărbat de 32 ani, din comuna Crasna.  Testarea cu alcooltestul a relevant o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În noaptea de sâmbătă spre duminică (14/15 aprilie a.c.), la ora 2.30, aceeași persoană a fost identificată în trafic de polițiștii din cadrul secției, în timp ce conducea autoturismul prin localitate cu o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Curajul a fost la maximum. Dornic de o nouă călătorie, duminică, 15 aprilie a.c., la ora 14.23, bărbatul a fost prins, din nou, de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 108G. Și de această dată, alcooltestul a indicat un rezultat pozitiv, respectiv 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne-a comunicat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, duminică, acesta a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

În cursul zilei de azi, tânărul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere în formă continuată și conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe în formă continuată.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj