Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după victoria cu ”U” Cluj: ”Am obţinut ceea ce ne-am propus. Interesul meu în această perioadă este să dau ocazia să joace şi jucătoarelor tinere”


Managerul de la HC Zalău s-a declarat încântat de prestaţia echipei sale, cu atât mai mult cu cât în acest meci, Tadici a rulat tot lotul


HC Zalău a obţinut sâmbătă dimineaţă al patrulea rezultat pozitiv la rând în Liga Naţională. După două victorii şi o remiză, gruparea de sub Meseş a reuşit o victorie clară, la nouă goluri diferenţă, în disputa de pe teren propriu cu Universitatea Cluj.

Soarta învingătoarei era decisă încă după prima repriză, când gazdele au condus cu 16 – 10, dar şi la reluare, HC Zalău şi-a continuat recitalul şi scorul a devenit 19 – 10.

Diferenţa mare de pe tabelă s-a menţinut, chiar dacă în teren şi-au făcut apariţia şi jucătoarele tinere ale Zalăului, care au evoluat mai puţin, iar scorul final a fost 32 – 23 în favoarea lui HC Zalău.

Şi în perioada următoare, Tadici îşi propune să dea credit jucătoarelor tinere în condiţiile în care obiectivul din campionat este ca şi atins, HC Zalău având consolidat locul 6.

“Am fost un joc pe care l-am controlat şi am obţinut ceea ce ne-am propus, trei puncte. Ne mai propunem trei puncte şi din meciul următor pe care il avem acasă, dar vom vedea jocurile rezultatelor din perioada următoarelor două săptamani. După cum aţi observat, interesul meu în aceste patru etape este să dau ocazia şi jucatoarelor tinere să joace, ca să aibă cât mai multe minute”, a spus Gheorghe Tadici.

După victoria în faţa Clujului, HC Zalău a rămas pe locul 6, dar s-a apropiat la un singur punct de CSM Bistriţa, formaţie ce ocupă locul 5, ultimul ce duce în Cupa EHF.

Până la final de campionat au mai rămas de jucat patru etape, HC Zalău urmând să joace pe teren propriu cu Dunărea Brăila (28 aprilie) şi Danubius Galaţi (12 mai), iar în deplasare la CSM Bucureşti (5 mai) şi la HCM Slobozia (19 mai).

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL