Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău abordează fără presiune turneul semifinal


 “Nu avem nimic de pierdut şi mergem la Bacău să facem meciuri cât mai bune”, a spus conducătorul Gabriel Terheş


Volei Club Zalău încheie sezonul 2017 – 2018 cu o nouă participare la turneul semifinal din Seria Vest a Diviziei A2. După ce anul trecut, turneul celor mai bune echipe din acest campionat a avut loc chiar la Zalău, de data aceasta, formaţia zălăuană este nevoită să se deplaseze până la Bacău. Ştiinţa Bacău a câştigat de data aceasta licitaţia pentru organizarea competiţiei, care este programată de vineri şi până duminică, în Sala Sporturilor din Bacău.

Pe lângă Ştiinţa Bacău şi Volei Club Zalău, vor mai fi prezente CSS CNE Lapi Dej şi CSM Câmpia Turzii, cele patru participante urmând să joace între ele pentru primele două locuri ce duc la turneul de promovare. La fel ca şi anul trecut, Volei Club Zalău abordează fără presiune acest turneu semifinal, dar îşi propune o evoluţie cât mai bună în toate cele trei confruntări.

“Nu avem niciun obiectiv la acest turneu, decât să facem meciuri cât mai bune şi dacă putem să obţinem puncte. Jucăm fără presiune   şi nu avem nimic de pierdut. Singurul dezavantaj pentru noi este faptul că trebuie să parcurgem o deplasare lungă, dar şi costisitoare până la Bacău. Acest turneu trebuia să aibă loc la una dintre echipele din Zalău, Câmpia Turzii sau Dej, fiindcă era mai uşor ca o echipă din Moldova să vină în Ardeal, decât trei formaţii din această zonă să se deplaseze la Bacău”, a spus Gabriel Terheş.

Stabilirea ordinii disputării celor şase jocuri va avea loc la şedinţa tehnică, care va avea loc cu o zi înainte de începerea turneului. Să mai spunem că indiferent de rezultatele pe care le obţine la Bacău, Volei Club Zalău are asigurat locul 4 în Seria Vest, poziţie pe care s-a clasat şi în stagiunea trecută.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2