Connect with us

DIVERSE

Sălăjeanul Mircea Rednic a revenit în Liga I, cu succes!

 Tehnicianul care îşi are originile în judeţul Sălaj, a semnat cu Astra Ploieşti, pe un an şi jumătate

Revenit în fotbalul românesc, după o aventură la Khazan Lankaran, Mircea Rednic a ales să antreneze în Liga I, dar spre surprindere a ales Astra Ploieşti, grupare care are un proiect îndrăzneţ pentru viitorul apropiat. Antrenorul de care se leagă ultimele performanţe ale echipei Dinamo Bucureşti, cu care a câştigat ultimul titlu de campion în anul 2007, a semnat pe o perioadă de un an şi jumătate cu Astra Ploieşti, formaţie pentru care a debutat în urmă cu o etapă la egalul de pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş

Chiar dacă “Puriul” s-a născut la Hunedoara, părinţii acestuia îşi au originile în judeţul Sălaj, mai precis în localitatea Glod (comuna Gâlgău), unde era stabilită familia. Ori de câte ori are ocazia, Mircea Rednic mai dă o fugă şi prin judeţul Sălaj, unde are mulţi prieteni, dar şi rude apropiate, iar una dintre ele este Onorica Abrudanu – subprefectul judeţului Sălaj.

Gruparea prahoveană s-a întărit nu numai pe banca tehnică, ci şi în conducere, unde finanţatorul Ioan Niculae l-a convins pe Dinu Gheorghe să vină la Astra, unde va ocupa funcţia de preşedinte al clubului prahovean.

Campion al României cu Rapid şi Dinamo, Rednic vine cu obiectivul de a crea o echipă de cupe europene la Astra, unde-l va avea alături de prietenul său, Dinu Gheorghe cu care a mai lucrat şi la Rapid. “Am ales Astra, pentru că are un patron serios, are condiţii foarte bune de pregătire, s-a investit serios în club, iar financiar nu sunt probleme. Sunt oameni cu care am lucrat, mă cunosc şi cred în acest proiect. Am posibilitatea în două luni şi jumătate să evaluez lotul şi să decidem pe cine ne vom baza din sezonul viitor. Cred că în provincie, Astra oferă cele mai bune condiţii pentru performanţă. E un proiect serios. E o colaborare foarte importanta, Dinu Gheorghe e un om ambiţios, îl cunosc şi sunt sigur că o să facem performanţă”, a declarat noul antrenor al Astrei, pentru presa centrală.            

155 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE