Connect with us

Ştiri din Sălaj

MOMENTE DE COŞMAR. Locomotiva unui tren de călători a luat foc în Sălaj


Pasagerii de pe trenul InterRegio 1642, ce mergea din Baia Mare spre Bucureşti, au tras o sperietură zdravănă joi seara în gara Gâlgău pe Someş, când au văzut că locomotiva era în flăcări! Secţia de pompieri de la Ileanda a intervenit prompt, iar focul a fost stins şi peste 100 de persoane au fost evacuate în condiţii de siguranţă

Oamenii, care au plecat în cursul zilei de joi din Baia Mare spre capitală cu trenul InterRegio 1642, au trecut prin momente de coşmar.

Astfel, în jurul orei 20.30, în timp ce trenul se afla în gara din comuna Gâlgău (judeţul Sălaj), locomotiva a izbucnit în flăcări!

Alarmate, organele competente au intervenit prompt. Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii sălăjeni de la Secţia de pompieri de la Ileanda.

Aproximativ 100 de pasageri ai trenului au fost evacuaţi în siguranţă, astfel că din fericire nu au existat victime.

Conform purtătorului de cuvânt de la ISU Sălaj – Lucian Jacodi, cauza incendiului a fost o problemă de natură electrică.

Joi seara, la ora 20.30, Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de călători (IR 1642 ruta Baia Mare Bucureşti), aflat în gara localităţii Gâlgău. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică, a ars compresorul locomotivei. Aproximativ 100 de pasageri ai trenului au fost evacuaţi, însă din fericire nu au fost înregistrate persoane rănite. O altă locomotivă a ajuns la faţa locului şi a preluat garnitura de vagoane şi pasagerii”, se arată într-un comunicat al celor de la ISU Sălaj.

Aşadar, o nouă locomotivă a preluat garnitura de vagoane, însă trenul a avut o întârziere mare, pasagerii ajungând în capitală cu aproape două ore mai târziu.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj