Connect with us

HANDBAL

“Ne-au privit de sus”

 

Aceeaşi jucătoare s-a declarat surprinsă de faptul că Oltchim este ajutată de arbitri. “M-a cam deranjat că o campioană a fost ajutată de arbitri. Pe noi ne-a mobilizat faptul că jucăm cu campioana, iar adversarele poate că nu au jucat la capacitatea maximă. Nu ştiu, însă, care ar fi fost situaţia, dacă evoluau şi ele în doar şapte-opt jucătoare, ca şi noi. La pregătirea fizică suntem peste ele. Sunt curioasă dacă ar fi rezistat aceleaşi jucătoare timp de 60 de minute, un campionat întreg, aşa cum se întâmplă la noi”, a precizat jucătoarea. În ce priveşte statutul de <galactice> al fetelor de la Oltchim, fosta vicecampioană mondială a replicat: “Unele dintre ele sunt cu nasul pe sus, iar altele sunt cu munca”.

În altă ordine de idei, Şomoi a apreciat ambiţia şi ardoarea cu care au evoluat mai tinerele sale colege. “În ultimele trei etape, avem meciuri grele, pe care trebuie să le câştigăm, dacă vrem să ne calificăm în cupele europene. Dacă jucăm tot aşa, batem tot până la finalul campionatului”, a declarat fosta jucătoare de la Gyori ETO.                           Călin ONICAŞ

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Mr.Staff

    30 November -0001 at 0:00

    Pfoai tu mai bine nu mai da interviuri…esti gramada tu :))…lasa cum trag arbitrii la Zalau datorita si lui Tadici desigur dar hai sa fim seriosi la cine nu trage arbitrii acasa….vom vedea noi asta cu BM.. :))…o sa fie un \”spectacol pe cinste\”…..app Mai taieti si tu din lungul nasului ca esti cam botoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL