Connect with us

Sporturi

Eric Verdeş convocat din nou la acţiunile lotul naţional


Tenismenul de la CSM Zalău a fost selectat să participe la un turneu la lotul naţional, având în vedere că se află pe locul 14 pe ţară la categoria lui de vârstă, iar primii 16 au fost invitaţi să participe


Sălăjeni cu care ne mândrim sunt mulţi, din toate ramurile sportive sau nesportive, însă în ultima perioadă, numele Eric Verdeş ne apare de multe ori pe buze. Tânărul tenismen de la CSM Zalău are rezultate foarte bune în ultima perioadă, rezultate ce l-au propulsat până pe locul 14 în clasametnul naţional al categoriei de vârstă 14 ani.

În aceste condiţii, Eric Verdeş a fost eligibil pentru a fi selectat la acţiunile lotului naţional, la care participă primii 16 clasaţi. Astfel, elevul lui Constantin Carp a primit ieri dimineaţa înştiinţarea că a fost convocat la lotul naţional în data de 14 aprilie. Această convocare vine precum un cadou pentru tânărul tenismen, care în 1 aprilie a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani.

De remarcat este şi faptul că Eric Verdeş nu este la prima experienţă de acest gen, având în vedere că  în luna octombrie a anului trecut, tenismenul de la CSM Zalău a participat la selecţia naţională. Atunci, zălăuanul a avut ghinion şi a pierdut în trei seturi împotriva lui Alexandru Ghiurea. Acum, în data de 14 aprilie, la Bucureşti, primii 16 tenismeni la categoria de vârstă 14 ani se vor întrece pentru cele 8 locuri de la lot. Astfel, cei 16 vor evolua un tur, iar câştigătorii vor rămâne în lot. Nu putem decât să îi ţinem pumnii sălăjeanului nostru şi să sperăm că va avea parte de mai mult noroc de această dată şi că ne va reprezenta la lotul naţional.

Cezara But, prezentă la un Circuit Naţional

La finele săptămânii trecute, în Bucureşti s-a desfăşurat Circuitul Naţional – Trofeul Tennis Revolution, competiţie la care şi judeţul Sălaj a avut un reprezentant. Este vorba despre Cezara But, de la CSM Zalău, înscrisă la categoria de vârstă 14 ani şi care se află la prima participare la un Circuit Naţional în acest an, însă evoluţiile sale de la antrenamente au fost încurajatoare şi astfel că tânăra tenismenă şi-a încercat norocul la turneul de la Bucureşti.

Din păcate, eleva lui Constantin Carp a părăsit competiţia încă din primul tur, fiind eliminată de Cătălina Savin de la Dinamo Bucureşti. Emoţiile concursului au ajuns-o pe sălăjeancă, însă această experienţă nu poate fi decât benefică pentru tânăra tenismenă în vederea participării la concursurile viitoare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi