Connect with us

CUPA ROMANIEI

PREMIERĂ. Dia Guard Divino s-a calificat în finala Cupei României cu două echipe!!!


Pentru prima dată în istoria minifotbalului din Sălaj, o grupare s-a calificat cu două formaţii în finala Cupei României! Interesant, echipa secundă chiar a făcut scor cu FS Grup Dandonia – ocupanta locului secund din Liga I, pentru ca cealaltă echipă condusă de Florin Marian Raţ şi Flore Pop să revină spectaculos pe final, în duelul cu Autoland Hosu

În Vinerea Mare, la Baza Sportivă “ONIX” din Traian au avut loc semifinalele Cupei României la minifotbal.

Neînvinsă de acest sezon, campioana Dia Guard Divino nu avea cum să rateze  intrarea în “careul de aşi” al întrecerii.

La fel şi FS Grup Dandonia, cea care ocupă actualmente locul secund în prima ligă.

Deşi în campionat nu a rupt gura târgului, Autoland Hosu rămâne o specialistă în “competiţia surprizelor”, acolo unde gruparea condusă de Ioan Hosu spera să câştige trofeul.

Surprinzător, în semifinale s-a calificat şi formaţia secundă a celor de la Dia Guard Divino, cea care în sferturi a eliminat fără emoţii Fan Courier!

În penultimul act, “satelitul” celor de la Dia Guard Divino a înfruntat FS Grup Dandonia – o echipă în lotul căreia se află mulţi jucători cu experienţă şi în fotbalul mare, precum Cosmin Tassotti Sabou sau Cosmin Cozma. Cu toate acestea, formaţia de ligă secundă s-a impus destul de clar, având la un moemnt dat 4 – 1 pe tabelă! Pe final “Coco” Cozma a mai redus din diferenţă, dar Marius Rus şi compania şi-a câştigat biletele pentru actul final.

În cealaltă semifinală, “rechinii” s-au mobilizat exemplar şi au deschis scorul încă din primele minte, prin Mihai Gaidoş, fiind aproape de a intra în avantaj la pauză. A venit, însă, o gafă de proporţii a portarului Gabriel Puşcaş şi s-a făcut 1 – 1.

Nicolae Micle şi compania au trecut uşor pentru acest “şoc” şi au înscris încă de două ori în repriza secundă! Cu 10 minute înaintea finalului de joc, gruparea condusă de Ioan Hosu visa deja la finală, dar au venit alte greşeli nepermise ale experimentatului goal-keeper al “rechinilor” şi Dia Guard Divino a întors soarta partidei. Astfel, campioana Sălajului a acces în finala mare, acolo unde va întâlni “surata” mai mică!

Aşadar, pentru trofeu se vor duela Dia Guard Divino şi Dia Guard Divino II. Altfel spus, pentru prima dată în istoria de 13 ani a minifotbalului din judeţul nostru, o grupare s-a calificat cu două formaţii în finala Cupei României, iar pentru acest lucru merită felicitări!

Mai multe despre cele două semifinale, dar şi declaraţii de la eroii jocurilor, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean, care săptămâna viitoare va apărea JOI, 12 aprilie. 

 


Rezultatele din semifinalele Cupei României:

Dia Duard Divino II – FS Grup Dandonia 4 – 2 (2 – 1)
Dia Guard Divino – Autoland Hosu 5 – 3 (1 – 1)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPA ROMANIEI