Connect with us

Pescuit și Vânătoare

SPECIAL. Chef Adrian Szucs participă cu echipa Culinară a României la un puternic eveniment internațional în Coreea de Sud!


Deja cunoscutul bucătar din Zalău a fost inclus în echipa Naţională de Radu Zărnescu, președinte Euro-Toques România pentru competiția culinară International Korean Challenge Cup, la care “team” ţării noastre a câştigat anul trecut primul loc

Devenit cel mai cunoscut chef din Sălaj, Adrian Szucs  a ajuns în atenția opiniei publice în anul 2010, când a participat la un show culinar pe cunoscutul canal de specialitate Paprika TV.

Celebritatea şi-a câştigat-o, însă, după ce a participat cu succes la show-ul “Chefi la cuțite” de la Antena 1, adică la una dintre cele mai urmărite emisiuni concurs dedicate bucătarilor din România.

De atunci, CHEF Adrian Szucs a primit mai multe invitaţii la diferite evenimente, dar şi distincţii importante. Astfel, în anul 2017, zălăuanul a fost desemnat bucătarul anului de Asociația Culturală Euro Est Alternativ (ACEEA) România, pentru că a reușit să promoveze școala de bucătărie românească atât în țară, cât și în afara graniţelor.

Anul trecut, sălăjeanul nostru a participat cu success la festivaluri gastronomice din Macedonia și Italia, acolo unde a obținut trei trofee și 17 medalii!

Acum, CHEF-ul de la “Glamour Events Halls” din Zalău se pregăteşte să îi impresioneze şi pe asiatici. Aceasta, după ce el a fost inclus  în echipa Culinară a României formată din membrii ACEEA și Euro-Toques şi care în perioada 12 – 14 mai va participa la competiția culinară International Korean Challenge Cup!

Adrian Szucs a primit această onoare de la Radu Zărnescu și Iulia Draguț, cei doi co-președinți Euro-Toques România. Pentru cei care nu ştiu, Euro-Toques este singura organizație profesională internațională care menține și promovează Patrimoniul Culinar European!

“Competiția culinară din Coreea de Sud este una din cele mai grele la care am participat vreodată! Voi face parte din echipa României şi voi încerca să impresionez juriul la patru dintre cele șapte clase din concurs: peşte, pui, porc şi vită. Există, însă, o problemă: acolo trebuie să îmi cumpăr produsele, iar acest lucru mă neliniștește. Încă nu ştiu ce voi pregăti. Dacă o să îmi găsesc ingredientele de bază, sper să fie bine. Oricum, va fi o experienţă unică”, a declarat CHEF Adrian Szucs pentru Ştiri din Sălaj.

Concursul se va desfășura în Centrul Expozițional din Daejeon City, spațiul în care a avut loc Congresul Mondial W.A.C.S. în anul 2012.

Asociația Culturală Euro Est Alternativ este la a treia participare în evenimentele internaționale culinare organizate în Coreea de Sud, a doua oară ca și co-organizator. De precizat că, anul trecut “tricolorii” au câștigat cupa evenimentului!

Pentru ediţia din acest an, România a pregătit o echipă alcătuită din Dr. Iulia Dragut, Adrian Lucian Sipoteanu, Spinu Vasile, Adrian Sisiu, Marian Popovici, Romeo Lucian Smith, Szucs Adrian, Patrichi Florin, Elena Padurariu, Nina Rus, Rusu Codrut, Sebastian Andrei!

Cu această echipă, șansele de a câștiga minim 24 de medalii de aur și o cupă sunt maxime!

În Coreea de Sud, delegaţia României va avea onoarea de a se revedea cu Maestrul Dong Yeon Park, partener și membru al organizațiilor cu care ACEEA  a realizat în parteneriat mai multe proiecte comune!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Pescuit și Vânătoare