Connect with us

Ştiri din Sălaj

Mai multe sălăjence au fost depistate la cerşit în Satu Mare. Însoţite fiind de 17 copii, acestea au fost amendate şi trimise înapoi în Sălaj. VIDEO


Nu mai puţin de 10 femei din comuna Românaşi au plecat la cerşit în municipiul din judeţul vecin, fiind depistate de poliţiştii sătmăreni, care le-au trimis acasă alături de copiii lor cu vârste cuprinse între 1 şi 12 ani


După ce în marţi, un sălăjean a furat produse cosmetice şi ciocolată dintr-un magazin din Seini, judeţul Maramureş, sălăjenii ies din nou în evidenţă în alte judeţe, din nou într-un mod negativ, din păcate.

Astfel, joi, 5 aprilie, un grup de 10 femei originare din comuna Românaşi au fost depistat de către poliţişti pe străzile oraşului Satu Mare, la cerşit. Mai mult de atât, acestea nu erau singure, ci erau însoţite de nu mai puţin de 17 copii, cu vârste cuprinse între 1 şi 12 ani.

În momentul în care au fost depistate de poliţiştii sătmăreni, sălăjencele se aflau la cerşit în zona centrală, dar şi în parcările marilor centre comerciale din oraş.

Conform colegiilor de la satumarenews.ro, femeile au fost amendate fiecare cu câte 500 de lei, iar împreună cu cei 17 copii au fost transportate în Zalău, unde au fost predate Poliţiei Locale Zalău.

 Sursa foto şi video: Satu Mare News

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj