Connect with us

FOTBAL

Barcău Nuşfalău urcă pe locul 5 după victoria cu Ileanda


După scorul final, echipa antrenată de Ciprian Grecu a reuşit o victorie clară cu Benfica Ileanda, dar a muncit din greu în acest meci, în care s-a desprins abia în ultimele minute


În chiar prima etapă din retur, Benfica Ileanda a reuşit surpriza în meciul cu Dumbrava Gâlgău, pe care l-a terminat la egalitate. Un mare aport la acel rezultat pozitiv l-a avut portarul Victor Pop, care a apărat trei lovituri de la 11 m. Goalkeeper-ul de pe Someş s-a remarcat şi în deplasarea de la CS Barcău Nuşfalău, acolo unde a apărat din nou o lovitură de pedepasă, la scorul de 0 – 0!  Gazdele au început în atac partida de sâmbătă, iar în minutul 9, Codruţ Ardelean nu l-a putut învinge pe portarul Victor Pop de la punctul cu var.

CS Barcău nu a acuza şocul ratării penalty-ului şi a reluat cu mult calm atacurile la poarta adversă, însă Victor Pop a fost greu de învins. Formaţia antrenată de Ciprian Grecu a avut în prima repriză 3 – 4 ocazii clare, dar care nu au fost fructificate şi scorul de pe tabelă a rămas intact până pe final de repriză. În minutul 40, golgheterul Nicolae Rad a apărut la finalizare şi l-a învins pe portarul advers, în urma unei centrări primite de la Adelin Neaga.

Jocul s-a schimbat în partea secundă, iar gruparea de pe Someş a început să fie periculoasă, astfel că Benfica Ileanda a ratat câteva situaţii de a marca. Avantajul gazdelor a continuat să fie fragil, până spre final, când Nicolae Rad a reuşit “dubla” şi din minutul 89 soarta învingătoarei era deja stabilită.

Formaţia condusă de Cornel Lar a căzut şi psihic în prelungiri, iar CS Barcău a profitat şi a dus scorul la 3 – 0. La rampă a ieşit Kallai Viorel, care a prins un şut senzaţionala de la peste 30 de metri, iar mingeas s-a oprit în vinclu porţii adverse! Cu această victorie, formaţia de pe Valea Barcăului a urcat pe locul 5, iar acum se pregăteşte sâmbătă de o revanşă la Real Crişeni, echipă în faţa căreia a pierdut surprinzător în tur.


CS Barcău Nuşfalău – Benfica Ileanda 3 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Nicolae Rad (‘40 şi 89) şi Kallai Viorel (‘90+1)

CS Barcău: Gabriel Puşcaş – Călin Inocan, Kallai Geza (‘70 David Lupo),  Boldizsar Attila, Ibrahim Jamilu, Daniel Gut, Lakatos Karoly, Kallai Viorel, Adelin Neaga, Codruţ Ardelean (‘81 Cosmin Mitroi) şi Nicolae Rad (cpt.). Rezerve: Titus Balog – Dănuţ Lupou. Antrenori: Ciprian Grecu şi Adrian Damian

Benfica: Victor Pop – Horaţiu Vale (cpt.), Sergiu Mureşan (‘46 Alexandru Damian), Daniel Costin, Ioan Petrice, Augustin Roman, Andrei Ciurar, Paul Goron, Alexandru Brînduşan (‘70 Horaţiu Vida), Bogdan Pop şi Darius Cobliş (‘65 George Pop). Rezerve: Vlăduţ Maxim şi Robert Ciurar. Delegat: Horaţiu Vida. Preşedinte de onoare: Cornel Lar

Au arbitrat: la centru: Raul Horvat (Zalău), asistenţi: Marian Cosma (Românaşi) şi Andrei Morar (Zalău)

Observator AJF:  Vasile Olar (Şimleu Silvaniei)

Jucătorul meciului: KALLAI VIOREL


Ciprian Grecu – antrenor CS Barcău Nuşfalău: “A fost un meci pe care l-am dominat în mare parte, dar pe care noi l-am făcut mai greu, fiindcă am ratat un penalty, dar şi alte 3 – 4 ocazii clare. Puteam avea un avantaj de două, trei goluri după prima repriză şi atunci nu mai aveam emoţii. Până la urmă, victoria noastră a fost meritată, chiar dacă ne-am desprins pe final. Ileanda are o trupă bună, iar portarul Victor Pop face 50% din această echipă. A apărat un penalty, dar a mai avut şi alte intervenţii foarte bune. Ne bucurăm de această victorie şi acum ne concentrăm pentru următoarele partide. Vom lua fiecare meci în parte şi vom vedea ce putem obţine”.


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL