Connect with us

FOTBAL

Juniorii A de la CS Atletic au câştigat derby-ul pentru locul 2, la Bistriţa, în timp ce juniorii B au suferit prima înfrângere!


Formaţia antrenată de Claudiu Băican a revenit după ce a fost condusă cu 4 – 2 şi a câştigat la limită, în timp ce juniorii B au cedat pe final şi au suferit prima înfrângere din campionat


După victoriile clare cu LPS Satu Mare, ambele grupe de juniori republicani de la CS Atletic Zalău au avut meciuri grele în etapa intermediară de miercuri, când au evoluat în deplasare la Gloria Junior Bistriţa.

La juniori A a fost un derby pentru locul secund, care a fost extrem de spectaculos, cu nouă goluri, dar şi răsturnări de scor. CS Atletic a condus cu 2 – 1, dar bistriţenii au marcat de trei ori la rând şi păreau siguri de victorie la 4 – 2. Formaţia antrenată de Claudiu Băican nu a renunţat la luptă şi a revenit senzaţional, marcând de trei ori în ultimele 20 minute prin Adelin Teglaş, Laurenţiu Chiş şi Sebastian Duma. Într-un final “nebun”, juniorii zălăuani s-au impus cu 5 – 4 şi şi-au consolidat locul secund, având acum un avans de şase puncte faţă de ocupanta locului trei.

După opt etape fără înfrângere, juniorii B au suferit primul eşec din această fază a campionatului şi au pierdut dramatic la Gloria Junior Bistriţa.

Zălăuanii au făcut un meci destul de bun şi şi-au creeat ocazii, însă înainte de pauză, Gloria Junior Bistriţa a deschis scorul. În partea secundă, Andrei Şumlea a egalat cu o lovitură de cap, după care zălăuanii au prins curaj şi au mai avut situaţii clare de a marca. Acestea nu a fost însă fructificate, iar în ultimul minut, CS Atletic a primit gol, într-un moment cănd evolua în 10 oameni după ce a fost eliminat Olimpiu Ardelean.

La acest meci, pe banca tehnică a juniorilor B s-a aflat Laurean Flonta, cel care l-a suplinit pe Claudiu Cornaci, aflat la Bucureşti, la cursurile pentru licenţa A UEFA.

Următoarea etapă este programată în 11 aprilie, însă ambele grupe de la CS Atletic vor sta, având în vedere că Olimpia Satu Mare s-a retras. Pe 14 aprilie vor avea loc următoarele jocuri din campionat, atât juniorii A, cât şi juniorii B urmând să joace în deplasare la Electrica Baia Mare.

 

Juniori A:

Gloria Junior Bistriţa – Atletic Zalău 4 – 5 (2 – 2)!

Au marcat: Sebastian Duma (2), Laurenţiu Chiş (2) şi Adelin Teglaş

Juniori B:

Gloria Junior Bistriţa – Atletic Zalău 2 – 1 (1 – 0)!

A marcat: Andrei Şumlea

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL