Connect with us

FOTBAL

CS Atletic Zalău, pe locul 2 la juniori A


Echipa antrenată de Claudiu Băican are un început perfect de an, cu două victorii în primele două jocuri oficiale. După ultimul succes, cel cu LPS Satu Mare, zălăuanii au urcat o poziţie în clasament


Sub comanda lui Claudiu Băican, juniorii A de la CS Atletic au un început perfect de an, iar în cele două meciuri oficiale de până acum au bifat două victorii importante. Ultima a fost obţinută sâmbătă, pe teren propriu cu LPS Satu Mare, un adversar incomod, care faţă de prima parte a campionatului s-a întărit cu jucători de la Olimpia Satu Mare, formaţie ce în iarnă s-a retras din campionat.

Partida a început cu CS Atletic în atac, iar Sebastian Duma a reuşit să deschidă scorul în primul sfert de oră. Gazdele îşi puteau face jocul uşor încă din prima repriză, însă Denis Chiş a ratat o lovitură de pedeapsă. În urma unor greşeli în defensivă, CS Atletic s-a văzut egalată, iar mai apoi a fost condusă, însă până la pauză, Laurenţiu Chiş a egalat, iar la vestiare s-a intrat cu 2 – 2.

La pauză, antrenorul Claudiu Băican a schimbat sistemul de joc, dar a făcut şi mai multe schimbări, iar jocul celor de la CS Atletic a fost unul mult mai consistent. S-a văzut acest lucru şi pe tabela de marcaj, iar la scurt timp după reluare, Denis Chiş a făcut 3 – 2. Din acel moment, doar gruparea de sub Meseş a contat în joc, iar victoria a fost tot mai sigură, după ce Cristian Mureşan a înscris pentru 4 – 2.

Pe final, gazdele au făcut şi spectacol şi au mai marcat de două ori, astfel că s-au impus la o diferenţă de patru goluri. Prin această victorie, Atletic Zalău a urcat pe locul secund, iar acum se concentrează pentru dificilul joc de miercuri, cu Gloria Junior Bistriţa, formaţie ce ocupă locul 3.

 “Oaspeţii ne-au surprins în prima repriză cu un joc bun, dar mă bucur că am avut puterea să revenim. După pauză am jucat mult mai bine şi victoria a fost meritată. Sperăm acum să facem un joc bun şi la Bistriţa fiindcă  este un meci important în privinţa luptei la locul secund. Noi am vrea să prindem primul loc, însă este foarte greu să o mai ajungem pe echipa din Baia Mare”, a spus antrenorul Claudiu Băican.

Mai multe detalii în ziarul Sportul Sălăjean din 4 aprilie.


Atletic Zalău – LPS Satu Mare 6 – 2 (2 – 2)

Au marcat: Sebastian Duma (3), Laurenţiu Chiş, Denis Chiş şi Cristian Mureşan

CS Atletic: Mădălin Şandor – Raul Puie, Alin Chende, Alexandru Taloş, Gabriel Lăcătuş, Laurenţiu Chiş, Adelin Teglaş, Adelin Moroşan, Cristian Pop, Denis Chiş şi Sebastian Duma. Au mai jucat: Ionuţ Chende, Cristian Mureşan, Raul Irimeş, Dragoş Lăcătuş şi Eduard Kurti. Antrenor: Claudiu Băican


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL