Connect with us

Sporturi

Tenismenii şimleuani s-au întrecut la Cupa “Iepuraşului”. GALERIE FOTO şi VIDEO


Peste 50 de micuţi de la CS ProTenis Şimleu au participat  săptămâna trecută la concursul desfăşurat în sala de sport “Măgura” din Şimleu Silvaniei


Săptămâna trecută, la Şimleu Silvaniei a avut loc un interesant turneu de tenis de câmp. Organizator a fost Clubul Sportiv ProTenis Şimleu Silvaniei, numind competiţia Cupa “Iepuraşului”.

Turneul a fost destinat practicanţilor “sportului alb” din cadrul clubului şimleuan, iar sportivii înscrişi au fost repartizaţi pe mai multe categorii de vârstă. În total, peste 50 de copii au participat la această ediţie.

S-au desfăşurat meciuri la grupe de vârste 6 – 9 ani, 9 – 12 ani şi avansaţi, după regulile Tenis 10. Printre remarcaţii turneului au fost Raisa Silaghi – locul 1 la feminin, grupa 6 – 9 ani şi Magyar Alex – locul 1 pe tabloul baieţilor din cadrul aceleiaşi grupe de vârstă.

La categoria 9 – 12 ani, Geiger Kira a ocupat locul 1 la fete, în timp ce Alex Vasile a cucerit primul loc în competiţia destinată băieţilor. În ceea ce priveşte categoria avansaţilor, ei bine, aici locul 1 a fost ocupat de Alex Crişan.

La finalul turneului, participanţii au fost recompensaţi cu diplome, cupe, medalii şi dulciuri de către organizatori pentru eforturile depuse.

“A fost un concurs foarte disputat, iar aceste concursuri sunt o rampă de lansare pentru cei care optează ulterior la sportul de performanţă”, ne-a declarat Krisztian Barna.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 4 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi