Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Gontariu: “Volei Municipal trebuia să fie din nou campioană. Este dureros ce se întâmplă acum la Zalău”


Voleibalistul zălăuan a taxat perioada nefastă a fostei sale echipe, care după opt ani la rând în care s-a clasat în primele trei locuri, acum este nevoită să termine acest campionat în afara podiumului


 La titlul câştigat în sezonul trecut de către Volei Municipal Zalău, un aport importat l-a avut Adrian Gontariu, cel care în vară a ales să plece la Arcada Galaţi. Asta după ce pretenţiile sale financiare nu au fost onorate de către conducerea de la Zalău.

Şi la Arcada Galaţi, Gontariu este unul dintre jucătorii de bază, având o contribuţie importantă în victoria de vineri, pe terenul fostei sale echipe.

Cu cele două puncte câştigate la Zalău, Arcada rămâne în bătălia pentru titlu, în timp ce Volei Municipal mai rămâne să se bată doar pentru a termina campionatul pe locul 4.

Această perioadă nefastă a grupării de sub Meseş a fost taxată de către Adrian Gontariu, care consideră că Volei Municipal era campioană şi în acest sezon, dacă în vara trecută nu se făceau unele schimbări la echipă.

“Am bătut la campioana en-titre, unde foarte puţine echipe reuşesc acest lucru. A fost  un meci greu, în care am avut urcuşuri şi coborâşuri şi nu am ştitu să ne fructificăm victoria de 3 puncte. Însă, şi cele două puncte sunt importante în condiţiile în care le-am obţinut pe terenul campioanei. Volei Municipal Zalău trebuia să fie din nou campioană, cu etape bune înainte de finalul campionatului şi ne era nevoie de nicio schimbare la echipă, în vară. Este dureros ce văd că se întâmplă acum la Zalău. Nu poţi acum să te bucuri de un meci care te ţine pe locul 4, după ce opt ani la rând, această echipa a fost doar în primele trei locuri. Pe mine nu mă bucură această sitaţie. În ceea ce ne priveşte pe noi, suntem condamnaţi să câştigăm  toate meciurile rămase de jucat până la final dacă vrem să fim campioni”, a spus Adrian Gontariu, după meciul de vineri câştigat de către Arcada cu 3 – 2.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1