Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: ”Prin evoluţiile pe care le are la HC Zalău, Ana Maria Dragut îşi şifonează imaginea”


Managerul de la HC Zalău s-a arătat din nou nemulţumit de jocul pe care handbalista l-a avut în partida de miercuri cu SCM Craiova


Transferată în vara anului 2016 de la Unirea Slobozia, Ana Maria Dragut a reuşit un salt impresionant la formaţia zălăuană, iar un mare merit la ascensiunea sa îl are şi antrenorul Gheorghe Tadici.

De un an de zile, Dragut este nelipsită de la lotul naţional, fiind convocată şi pentru ”dubla” cu Rusia, unde a avut o evoluţie bună, iar în cele două jocuri a şi marcat şapte goluri.

La echipa de club, interul de la HC Zalău are o evoluţie mai modestă în ultima perioadă, la fel cum s-a întâmplat şi partida de miercuri cu SCM Craiova.

Nemulţumirile lui Gheorghe Tadici s-au înmulţumit vizavi de jocul internaţionalei, iar la finalul partidei de miercuri, nu a ezitat să o critice.

”Îmi pare rău de Ana Maria Draguţ că prin evoluţiile pe care le are la HC Zalău îşi şifonează imaginea, cu nişte faze lamentabile. Este problema ei, dar se pare că aşa sunt unele jucătoare din România când îşi pun sacii în căruţă şi uită să întoarcă capul până la umăr. Ar trebui să privească în spate de unde a plecat”, a afirmat Gheorghe Tadici.

În vară, Ana Maria Dragut este la final de contract cu HC Zalău, iar şansele ca ea să continue la gruparea de sub Meseş sunt aproape minime.

Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. Radu Tamas

  1 April 2018 at 14:55

  Nu vede decat banii, o sa plece si o sa devina o ilustra anonima-mediocra , cum a fost si cand a venit la Zalau. Pacat de munca lui Tadici de doi ani si nervi lui .. NICI O PIERDERE cu asemenea comportament . Nu e singura din pacate, cu minte putina si …

 2. RELU

  1 April 2018 at 22:25

  Cel mai bine sa o lase sa plece,de acum e plafonata rau.

 3. Dan

  2 April 2018 at 23:12

  afara cu ea si cu toate mercenarele de laechipa … au venit sa poata prosti pe altii pe bani grei ? AFARA URGENT !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL