Connect with us

FOTBAL

Ibrahim Jamilu se întoarce în fotbalul sălăjean


Fostul fotbalist al celor de la FC Zalău va evolua din nou în campionatul judeţean din Liga a IV-a, acolo unde va îmbrăca  tricoul celor de la CS Barcău Nuşfalău


Chiar în ultima zi de transferuri, CS Barcău Nuşfalău a dat lovitura.

Astfel, gruparea antrenată de Ciprian Grecu şi Adrian Damian a reuşit să-şi asigure serviciile lui Ibrahim Jamilu, cel care a evoluat în Liga a III-a pentru FC Zalău şi care în returul sezonului trecut a evoluat tot la gruparea de pe Valea Barcăului.

După ce a impresionat la CS Barcău Nuşfalău în returul sezonului 2016 – 2017, mijlocaşul nigerian a ales să revină la nivelul celui de-al treilea eşalon, ajungând la CSM Bucovina Rădăuţi, grupare pentru care a evoluat în turul acestui sezon. Formaţia moldavă a ocupat locul 9 la finalul turului, având 27 de puncte, la egalitate cu formaţia de pe locul 6.

Astfel, după un tur de campionat petrecut la formaţia moldoveană, Ibrahim Jamilu revine în Sălaj pentru a pune umărul la o clasare cât mai bună a celor de la CS Barcău Nuşfalău, având în vedere turul destul de modest făcut de gruparea din Nuşfalău, tur în care jucătorii importanţi au fost mai mult accidentaţi.

Mai multe detalii despre acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 4 aprilie.

371 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL