Connect with us

ALTE SPORTURI

Programul “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” a ajuns şi la Nuşfalău. GALERIE FOTO


A 11-a acţiune organizată de DJST Sălaj a avut loc la Şcoala Gimnazială “Petri Mor” din Nuşfalău, unde fosta mare handbalistă – Valeria Motogna le-a vorbit celor peste 150 de elevi despre sport şi importanţa practicării sportului


Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a continuat programul “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”, iar joi a avut loc a 11-a acţiune din cadrul acestui program implementat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

După acţiunile de la şcolile din Cuzăplac, Hida, Zimbor, Crişeni, Bocşa, Hereclean, Românaşi, Sîg, Borla şi Zalău, joi s-a derulat acest program şi la Şcoala Gimnazială “Petri Mor” din Nuşfalău, unde invitata DJST Sălaj a fost din nou fosta mare handbalistă – Valeria Motogna.

Port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 a fost primită cu flori şi aplauze de către conducerea unităţii de învăţământ, dar şi de cei peste 150 de elevi, care au ascultat sfaturile primite despre sport şi importanţa practicării acestuia.

Valeria Motogna a mai participat la acţiunile din cadrul acestui program, la Şcoala Gimnazială “Simion Bărnuţiu” din Bocşa, iar săptămâna trecută a fost prezentă şi la Şcoala Gimnazială “George Coşbuc” din Zalău.

În cadrul acestui proiect, au mai fost implicaţi atelta Paula Todoran, karateka Călin Marincaş şi fostul arbitru FIFA, Ioan Onicaş.

 

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI