Connect with us

DIVIZIA A1

Proiectul de buget pentru Volei Municipal Zalău, retras din dezbatere în şedinţa Consiliului Local!


”Nu există niciun fel de problemă legat de finanţare şi nu se pune problema să avem alte intenţii. Facem însă o analiză în ce priveşte banul public şi vrem să găsim varianta optimă, fiindcă după ce va fi funcţionabil noul club al municipiului, în cadrul acestuia va fi inclusă şi echipa de volei”, ne-a informat viceprimarul Teodor Bălăjel


Pentru sezonul 2017 – 2018, Volei Municipal Zalău beneficiează din partea autorităţilor locale de cel mai mare buget din istorie, iar Primăria şi Consiliul Local Zalău au alocat 3,4 milioane de lei pentru gruparea condusă de Vasile Coţa.

Şi pentru următoarea stagiune, 2018 – 2019, campioana României ar urma să beneficieze de aceeaşi sumă conform proiectului de buget, care s-a aflat pe Ordinea de zi a ultimei şedinţe de Consiliul Local.

Proiectul de buget pentru Volei Municipal Zalău a fost însă retras din dezbatare de către primarul Ionel Ciunt, iar motivul este lesne de înţeles, în condiţiile în care autorităţile locale lucrează acum la formarea unui nou club sportiv din municipiu. În cadrul acestui club, mai mult ca sigur va fi inclusă şi echipa de volei, iar în momentul de faţă, autorităţile locale sunt în faza de analiază pentru a vedea cum va fi finanţat sportul, după cum ne-a informat viceprimarul Teodor Bălăjel.

”Nu a fost un motiv referitor la Volei Municipal Zalău. Suntem acum într-o analiză fiindcă vrem să facem acel club sportiv al municipiului. Suntem în faza de fundamentare a tot ce înseamnă clubul sportiv, cu organigramă, structurile de personal şi cu disciplinele sportive care se vor regăsi în acest club. Facem o analiză în ceea ce priveşte eficienţa banului public şi vrem să găsim varianta optimă, cum vom merge în continuare pentru anul competiţional 2018 -2019. Când va fi funcţionabil noul club, sigur că vom include şi Volei Municipal Zalău, dar şi sportul de performanţă. Nu este nimic de ascuns şi nu exista niciun fel de problemă legat de finanţare. Nu se pune probleam să avem alte intenţii. Vrem să sprijinim în continuare sportul din municipiu, dar analizăm cum va fi finanţat”, ne-a declarat viceprimarul Teodor Bălăjel

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1