Connect with us

DIVERSE

Ana Maria Dragut, evoluţie încântătoare în meciurile cu Rusia!


Internaţionala de la HC Zalău a contribuit la victoria naţionalei de la Cluj, iar în meciul retur cu Rusia a marcat patru goluri. Asta după ce în partida tur din Rusia, pierdută de “tricolore”, interul de la gruparea sălăjeană a înscris de trei ori


În ultima perioadă, Ana Maria Dragut nu a avut la echipa de club o evoluţie pe placul antrenorului Gheorghe Tadici, dar cu toate acestea selecţionerul Ambros Martin a  inclus-o în lotul pentru “dubla” cu Rusia din preliminariile Campionatului European.

În tricoul României, Ana Maria Dragut a avut o prestaţie mult mai bună decât la HC Zalău, mai ales în partida de duminică, de la Cluj-Napoca, unde tricolorele au câştigat cu 26 – 25! La acest succes în faţa campioanei olimpice en-titre o contribuţie importantă a avut şi jucătoarea de la HC Zalău, care a marcat de patru ori în poarta adversă. Asta după ce, în urmă cu patru zile şi în Rusia, Dragut a înscris de trei ori, însă România a pierdut cu 30 – 25. După victoria de la Cluj, “tricolorele” sunt ca şi calificate la Campionatul European ce va avea loc la finalul acestui an, în Franţa. România este lider în grupă, cu 6 puncte, la egalitate cu Austria, în timp ce pe locul 3 se află Rusia, cu 4 puncte. Primele două clasate se califică la turneul final, iar în selecţionata antrenată de Ambros Martin mai are practic două meciuri mai uşoare, pe 31 mai, în Austria, iar pe 3 iunie, acasă cu Portugalia.

Să mai spunem că pentru partida retur cu Rusia, în lotul României a fost inclusă şi Paula Vişan, însă aceasta nu a apucat să debuteze pentru Naţională.

Rezultatele înregistrate în etapa a III-a:

Rusia – România                        30 – 25 (17 – 15)

Portugalia – Austria                   30 – 32 (11 – 17)

Etapa a IV-a se dispută după programul:

Austria – Portugalia                   29 – 24 (16 – 11)

România – Rusia                       26 – 25 (15 – 12)

CLASAMENT – Grupa 4:

1.România      4       3     0   1   119 – 96     6

2. Austria       4       3    0   1   113 – 115   6

3. Rusia            4       2    0   2   112 – 103   4

4. Portugalia 4       0    0   4     95 – 125    0

 

Etapa a V-a are loc pe 31 mai:

Portugalia – Rusia

Austria – România

Etapa a VI-a are loc pe 3 iunie:

România – Portugalia         Rusia – Austria

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE