Connect with us

FOTBAL

Derbyul etapei din LIga a IV-a Sălaj se joacă la Gâlgău Almaşului

Liga a IV-a Sălaj programează la finele săptămânii, etapa a XIV-a, a treia din retur. Capul de afiş al rundei, este confruntarea de la Gâlgău Almaşului, unde pe cochetul stadion “Gâlgău Arena”, Dumbrava va primi vizita liderului Flacăra Halmăşd, singura echipă neînvinsă din campionat. Chiar dacă formaţia gazdă mai are şanse doar teoretice la ocuparea primului loc, gruparea condusă de Aurel Pintican doreşte cu tot dinadinsul să pună “piedică” liderului, mai ales că, Vasile Făzăcaş şi compania au un moral excelent după cele două victorii din retur, ultima în deplasare la Gloria Bobota, unde puţine echipe “fură” puncte.

Un alt meci interesant al etapei va avea loc la Jibou, unde Rapid din localitate primeşte vizita echipei campioanei Meseşul Treznea. Ambele formaţii au orgoliul rănit după ce au pierdut în ultima etapă, gazdele de la Jibou irosind ultima şansă de a mai spera la prima poziţie.

La Sighetu Silvaniei se vor întâlni două echipe care fără doar şi poate sunt surprizele plăcute ale acestui sezon, este vorba de AS Chieşd şi Gloria Bobota, formaţii care în acest moment sunt despărţite în clasament doar de trei puncte. Pentru a rămâne în cărţi pentru titlu, CS Barcău Nuşfalău are nevoie ca de aer de cele trei puncte din deplasarea de la Venus Măerişte, unde de fiecare dată elevii antrenaţi de Adrian Damian au avut viaţă grea.

Iată programul complet al etapei a XIV-a din Liga a IV-a Sălaj, duminică ora 14.00 (juniorii) şi ora 16.00 (seniorii):

Cetatea Almaşu – Benfica Ileanda

Dumbrava Gâlgău – Flacăra Halmăşd

AS Chieşd – Gloria Bobota

Rapid Jibou – Meseşul Treznea

Venus Măerişte – Barcău Nuşfalău – sâmbătă, ora 11.00 (juniorii) şi 13.00 (seniorii)

Inter Cizer – Silvania Cehu Silv. – sâmbătă, ora 14.00 (juniorii) şi 16.00 (seniorii)

 

Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. tuti

    7 April 2012 at 17:56

    maieriste-nusfalau 0-3 bravo copii,felicitari cs barcau

  2. vinczeee

    8 April 2012 at 8:01

    de pastile unguresti vincze din jibou a cerut sa fie observator.bravo natiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL