Connect with us

FOTBAL

Spectacol în finala mică de la Cupa Primăverii. Cetatea Buciumi s-a impus la loviturile de departajare în faţa echipei din Ileanda. GALERIE FOTO şi VIDEO


În finala mică din cadrul celei de-a doua ediţii a Cupei Primăverii au ajuns Cetatea Buciumi şi, surprinzător, Benfica Ileanda. Câştigătoarea s-a decis după loviturile de departajare, spre încântarea publicului aflat pe marginea terenului


Anul trecut, AJF Sălaj organiza în premieră Cupa Primăverii, 8 + 1, la Titan Arena. Cum prima ediţie s-a bucurat de succes, organizatorii au decis că va avea loc şi ediţia a doua a competiţiei.

Duminică, au avut loc fazele finale de la categoria Liga a IV-a, acolo unde au ajuns Unirea Mirşid, Benfica Ileanda, Sportul Şimleu şi Cetatea Buciumi.

Unirea a trecut de Benfica, în timp ce Sportul Şimleu s-a impus în faţa Cetăţii din Buciumi, astfel că Benfica şi Cetatea s-au luptat pentru locul 3. Prima repriză a fost foarte echilibrată şi cele două echipe nu au găsit drumul spre gol. În partea secundă, Bogdan Pop a reuşit să deschidă scorul.

După doar câteva minute, Cetatea a izbutit egalarea, după o fază la care portarul Victor Pop a cerut ofsaid la poziţia adversarului care a reuşit să înscrie. În fine, meciul s-a terminat la egalitate şi câştigătoarea s-a decis la loviturile de departajare, gruparea din Buciumi impunându-se cu 11 – 10.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in FOTBAL