Connect with us

HANDBAL

Program mai lejer pentru handbalistele de la Zalău


După meciul cu CSM Bucureşti, handbalistele au avut liber 5 zile, iar de luni au revenit la antrenamente pentru a pregăti reluare campionatului


De la începutul anului, HC Zalău a avut un program extrem de încărcat şi în doar două luni şi jumătate a susţinut nu mai puţin de 18 meciuri oficiale, opt în Cupa EHF, tot opt şi în Liga Naţională, iar două jocuri în Cupa României.

Seria infernală a luat sfârşit miercurea trecută odată cu meciul de la CSM Bucureşti, unde HC Zalău a făcut o figură frumoasă şi a fost cât pe ce să elimine din Cupa României cea mai galonată echipă din ţară.

După acest joc, pentru handbalistele de la HC Zalău a urmat o minivacanţă de cinci zile, astfel că Valentina Panici şi colegele sale au avut liber până luni când au revenit la antrenamente. În această săptămână antrenamentele sunt conduse de “secundul” Elena Tadici, având în vedere că managerul Gheorghe Tadici este în cantonament cu lotul naţional de tineret, cu care la final de săptămână va participa la turneul de calificare pentru Campionatul Mondial ce va avea loc la Cluj. La lotul naţional de tineret se află şi trei handbaliste de la HC Zalău, este vorba de Raluca Kelemen, Diana Nichitean şi Andreea Sângă, în timp ce la naţionala de senioare se află Paula Vişan şi Ana Maria Dragut, care ar putea juca în meciurile cu Rusia, din preliminariile Campionatului European.

Restanţa cu SCM Craiova are loc miercuri

Liga Naţională de handbal feminin se reia pe 4 aprilie cu etapa a XXI-a, însă HC Zalău revine mai repede în competiţie având în vedere că miercuri, pe 28 martie este programată restanţa din etapa a XVIII-a cu SCM Craiova. Gruparea de sub Meseş mai are de jucat şi o restanţă cu HCM Rm. Vâlcea, dar această partidă încă nu a fost programată deoarece în perioada 31 martie – 1 aprilie, formaţia din Vâlcea va participa la Turneul Final al Cupei României. În aceste condiţii, cel mai probabil, meciul cu HCM Rm. Vâlcea, care trebuie să se joace tot la Zalău va fi programat undeva prin luna aprilie, la o dată convenabilă pentru ambele echipe.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL