Connect with us

FOTBAL

Ionuţ Lupescu a venit să îşi prezinte proiectul pentru şefia FRF şi în Sălaj! GALERIE FOTO şi VIDEO


Fostul director tehnic de la UEFA a fost prezent marţi după-amiază şi în birourile de la AJF Sălaj, unde a fost însoţit de o altă glorie a fotbalului românesc, Florin Răducioiu. Cei doi au fost întâmpinaţi de către preşedintele AJF Sălaj – Daniel Sabou, secretarul Leontin Moga, dar şi directorul executiv de la DJST Sălaj – Adrian Fărcaş


În mai puţin de o lună, fotbalul românesc se pregăteşte de alegeri la şefia FRF, pentru funcţia de preşedinte urmând a se da o “luptă” între Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu.

Fostul internaţional a renunţat la funcţia de director tehnic de la UEFA şi a decis să intre în cursa pentru fotoliul de preşedinte al FRF, astfel că de câteva săptămâni şi-a început turneul prin ţară pentru a le prezenta membrilor afiliaţi şi oamenilor de fotbal programul care vrea să îl pună în practică.

Alături de Ionuţ Lupescu s-au alăturat oameni importanţi din fotbalul românesc, care au făcut ceva pentru “sportul rege” din această ţară, unul dintre ei fiind Florin Răducioiu, cel care a mers şi în toată campania cu Lupescu.

Cei doi foşti componenţi ai generaţiei de aur au venit marţi după-amiază şi în Sălaj, la sediul AJF, unde au purtat o discuţie cu preşedintele Daniel Sabou şi secretarul Leontin Moga.

 

Despre acest subiect şi alte amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL