Connect with us

CUPELE EUROPENE

SCM Craiova o poate răzbuna pe HC Zalău


Echipa lui Bogdan Burcea a reuşit o victorie de senzaţie la Lada şi s-a calificat în semifinalele Cupei EHF, unde se va duela cu Kastamonu


Chiar dacă în meciul tur a pierdut la două goluri diferenţă, SCMU Craiova a reuşit o calificare de senzaţie în semifinalele Cupei EHF, după ce a câştigat cu 26 – 23 pe terenul celor de la Lada.

Din păcate, accederea în faza următoare nu a fost reuşită şi de către HC Zalău care a pierdut la trei goluri în returul cu Kastamonu, iar scorul la general a fost 55 – 53 pentru campioana Turciei.

În aceste condiţii, semifinala românească dintre SCM Craiova şi HC Zalău a căzut, iar acum oltencele vor juca pentru calificarea în finală cu Kastamonu.

Cu această ocazie, gruparea antrenată de Bogdan Burcea va încerca să răzbune şi HC Zalău şi să se califice în finală, unde ar urma să întâlnească învingătoarea din dubla manşă dintre Viborg şi Vipers. Partidele tur din semifinale se dispută în perioada 7 – 8 aprilie, iar la o săptămână distanţă au loc meciurile din retur.

402 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE