Connect with us

FOTBAL

Unirea Sălăţig pierde contactul cu liderul

Benfica Ileanda – Unirea Sălăţig 4 – 1 (3 – 1)

 

Au marcat: Lucian Ardelean (‘27), Alexandru Cătuna (‘41), Adrian Pop (‘43) şi Liviu Teglaş (‘61), respectiv Daniel Marchiş (‘13)

 

Benfica: Florin Scarlat – Adrian Petrişor, Ciprian Ghiman, Ionuţ Ilea, Andrei Avram, Alexandru Cătuna, Kapronczai Istvan, Adrian Pop, Marian Cărăbăţ, Liviu Teglaş şi Lucian Ardelean (cpt.). Rezerve: Daniel Fechete, Liviu Seling, Radu Turda, Ionuţ Velea, Andrei Ciurar, Cristian Rezmiveş şi Cosmin Sârbu. Delegat: Adrian Pop

 

Unirea: Ionuţ Căilean – Ionuţ Mureşan, Cristian Lască, Alexandru Chiş, Emanuel Bota, Daniel Marchiş, Cristian Mureşan, Traian Cucioan, Darius Ungur, Nicuşor Chiş (cpt.) şi Ionuţ Zaharie. Rezerve: Flaviu Mureşan, Nagy Laszlo, Ciprian Mureşan, Ovidiu Marchiş şi Cătălin Perneş. Delegat: Lucian Marchiş

 

Jucătorul meciului: LUCIAN ARDELEAN (Benfica)

 

Au arbitrat: la centru: Marius Răşinar (Zalău); asistenţi: Dobrai Mozses (Zalău) şi Matyas Levente (Borla)

 

Unirea s-a îmbătat cu apă rece după ce a câştigat derbyul din runda precedentă, cu liderul Olimpia Rus. Debutul partidei de la Ileanda a fost favorabil echipei conduse de Lucian Marchiş, astfel că Daniel Marchiş a reuşit deschiderea scorului, încă din minutul 13. Din acel moment, Nicuşor Chiş şi compania nu s-au mai regăsit deloc astfel că au fost surclasaţi de Benfica. Pe un teren rău, jocul a avut de suferit, dar golurile gazdelor au început să cadă spre finalul primei jumătăţi de oră. A urmat, însă, un sfert de oră de foc, în care portarul Unirii – Ionuţ Căilean – a fost nevoit să scoată de trei ori mingea din poartă. Imediat după pauză, “centralul” Marius Răşinar a dictat o lovitură de pedeapsă, dar Benfica a ratat desprinderea, prin Liviu Teglaş. S-a făcut, totuşi, 4 – 1, în minutul 61, când Teglaş a înscris din acţiune. Puteam chiar asista la un eşec usturător al celor din Sălăţig, care au mai fost sancţionaţi cu o lovitură de la 11m, ratată şi aceasta, de Lucian Ardelean!

Loading...
2 Comments

2 Comments

 1. gica

  30 November -0001 at 0:00

  Felicitari arbitrilor, poate cel mai important lucru,arbitraj ireprosabil.E destul de rar un asemenea arbitraj in ultima liga sar uite ca se poate.Felicitari!!!

  Cu riscul de ai dezamagi pe cei din salatig a existat o singura echipa duminica pe teren,benfica! Scorul nu reflecta realitatea din teren! Felicitari ambelor echipe si bafta in continuare!

 2. nicuchis

  6 January 2011 at 11:55

  ai dreptate fotbalul nu merge cu bautul pina la 6 dimineata sa vazut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL