Connect with us

HANDBAL

Helle Thomsen: „Ultima dată când am întâlnit HC Zalău, am avut un meci greu”


Antrenoarea campioanei CSM Bucureşti este de părere că gruparea sălăjeană este o echipă puternică şi imprevizibilă, care trebuie respectată şi tratată serios, pentru a nu avea surprize neplăcute


HC Zalău a luptat în acest sezon pe trei fronturi. După ce a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei EHF, sălăjencele s-au calificat şi în sferturile Cupei României, după ce au trecut de CSM Slatina.

Din păcate, la tragerea la sorţi, gruparea de sub Meseş a fost urmărită de ghinion şi a dat peste CSM Bucureşti, meciul disputându-se chiar pe terenul echipei din capitală, miercuri, 14 martie.

La prima vedere, pare o misiune uşoară pentru CSM Bucureşti având în vedere diferenţa valorică în ceea ce priveşte lotul, cât şi bugetul bucureştencelor, însă Helle Thomsen atrage atenţia că HC Zalău este o echipă imprevizibilă şi trebuie respectată, pentru a nu avea surprize neplăcute. Cu atât mai mult, cu cât meciul de la Zalău, din campionat a fost unul greu pentru bucureştence, campioana desprinzându-se decisiv în ultimul sfert de oră.

“Nu va fi un meci uşor pentru CSM Bucureşti. Ştim că Zalăul este o echipă bună, cu multe jucătoare valoroase. Trebuie să respectăm adversarul şi modul lor de joc. Ultima dată când ne-am întâlnit, a fost un meci destul de greu. De asemenea, ştim că presiunea este pe umerii noştri, nu pe cei ai Zalăului, dar sper să jucăm bine şi să ne calificăm în final four-ul Cupei României”, a declarat Helle Thomsen, pentru Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL