Connect with us

HANDBAL

Misiune imposibilă în sferturile Cupei României pentru HC Zalău. PROGRAMUL SFERTURILOR CUPEI ROMÂNIEI


Miercuri după-amiază, gruparea de sub Meseş îşi măsoară forţele cu cea mai galonată echipă din România, însă are şanse minime să treacă în faza următoare a Cupei, mai ales că partida din sferturi are loc la Bucureşti


În acest sezon, HC Zalău a fost nevoită să joace chiar pe trei fronturi, fiind angrenată şi în Cupa României, competiţie în care a ajuns în sferturi, după ce a eliminat CSM Slatina. Ghinionul Zalăului la tragerea la sorţi a fost faptul că a nimerit cu CSM Bucureşti, iar campioana României a fost desemnată gazda jocului ce se va disputa miercuri după-amiază, de la ora 16.30. În aceste condiţii, şansele de calificare în final-four au devenit imposibile, iar Gheorghe Tadici a şi decis să deplaseze doar 11 jucătoare pentru partida de pe terenul celei mai galonate echipe din România.

Delegaţia Zalăului va pleca spre Bucureşti miercuri dimineaţă, cu avionul din Cluj-Napoca şi se va întoarce acasă imediat după joc. Chiar dacă nu este credidată cu şanse de a se califica, HC Zalău îşi propune să facă un meci bun pe terenul campioanei, în ciuda faptului că jucătoarele acuză o stare de oboseală după seria de meciuri din primele două luni din acest an. După partida cu CSM Bucureşti va urma un moment de respiro pentru zălăuance care se pot reface, având în vedere că următorul joc oficial al grupării de sub Meseş va fi pe 28 martie, restanţa de la Zalău cu SCM Craiova.

Revenind la partida din Cupa României cu sfertfinalista din Liga Campionilor, să spunem că va fi arbitrată de brigadă formată din Dorel Gurbina şi Emilian Stanciu, în timp ce observator FRH a fost delegat Cristian Potora din Cluj. La meciul din turul de campionat, gruparea pregătită de Gheorghe Tadici a făcut o figură frumoasă şi a pierdut la doar şase goluri, CSM Bucureşti reuşind să se desprindă decisiv abia în ultimul sfert de oră.

Să mai spunem că sferturile Cupei României se vor încheia joi, cu partida dintre Corona Braşov şi HCM Rm. Vâlcea. După acest joc competiţiile interne se întrerup două săptămâni, având în vedere că urmează primele acţiuni oficiale din acest an ale loturilor naţionale de senioare şi tineret. Cupa României va programa în perioada 31 martie – 1 aprilie final-forul, iar Liga Naţională se va relua pe 4 aprilie.

Miercuri, ora 16.30, Sala Polivalentă din Bucureşti: CSM Bucureşti – HC Zalău


Programul sferturilor Cupei României:

Dunărea Brăila – CSM Bistriţa 28 – 15 (16 – 15)

CSM Bucureşti – HC Zalău – azi, ora 16.30 – Digi

CSM Roman – Danubius Galaţi – azi, ora 17.00

Corona Braşov – HCM Rm. Vâlcea – joi, ora 18.00 – Digi


 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL