Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un sălăjean a tâlhărit în plină stradă o femeie în Cluj-Napoca


Tânărul de 19 ani din comuna Dragu a sustras o poşetă din mâinile femeii pe Aleea Peana din Cluj-Napoca, însă a fost reţinut de poliţişti luni, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 50%


Un tânăr de 19 ani, din comuna Dragu a tâlhărit o femeie, în plină stradă în Cluj-Napoca. În data de 17 februarie, la ora 19.30, sălăjeanul se afla pe Aleea Peana din municipiu, când a sustras din mâinile unei femei o poşetă ce conţinea mai multe bunuri, bani şi un telefon mobil.

Tânărul sălăjean a scăpat pentru câteva săptămâni de arest, însă luni, 12 martie i s-a terminat norocul şi poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul de Investigaţii Criminale, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a făptaşului, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 50%.

Conform colegilor de la someseanul.ro, în cursul zilei de azi, tânărul urmează a fi prezentat instanţei pentru dispunerea altor măsuri preventive. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

221 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj