Connect with us

FOTBAL

Gabriel Bârjac o poate prinde în ofsaid pe Dinamo!


Asistentul zălăuan va oficia în această seară în Ştefan Cel Mare, la partida dintre Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş, primul joc al “câinilor” în play-out


Dinamo Bucureşti traversează un moment nefast, după ce a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1, gruparea bucureşteană fiind nevoită să joace în play-out cu echipe modeste ale campionatului, care luptă pentru evitarea retrogradării.

Trupa pregătită de Florin Bratu va începe play-out-ul pe teren propriu, urmând să joace luni seară, de la ora 20.45 cu Gaz Metan Mediaş.

Jocul din această seară va fi arbitrat de către Robert Dumitru, acesta urmând să fie ajutat la una dintre linii de Gabriel Bârjac,singurul arbitru din Sălaj aflat în prima ligă în momentul de faţă.

Asistentul zălăuan este la a doua delegare în acest an şi oficiază din nou la un meci în care este angrenată o echipă de top din România. În urmă cu o lună de zile, preşedintele CJA Sălaj a fost delegat pe noul “Ion Oblemenco”, la partida dintre CSU Craiova şi Sepsi Sf. Gheorghe.

Să mai spunem că Gabriel Bârjac este la al şaselea meci pe care îl va arbitra în acest sezon de Liga 1.

 

191 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL