Connect with us

CUPELE EUROPENE

Andrea Šerić, jucătoare Kastamonu: “Meciul cu HC Zalău a fost unul dificil”


Handbalista croată a grupării turce s-a remarcat în meciul retur cu gruparea sălăjeană şi consideră că deşi Zalăul a luptat exemplar, gruparea turcă a fost prea puternică pe teren propriu, reuşind astfel calificare


HC Zalău a avut parte de un sezon european foarte bun, în care a reuşit să învingă 5 campioane din campionatele Europei. Ultima a fost Kastamonu, de care HC Zalău a trecut în meciul tur din cadrul fazei sferturilor de finală ale Cupei EHF.

Cu toate că a învins-o la Zalău, gruparea sălăjeană a făcut-o la un singur gol diferenţă, iar returul din Turcia se anunţa unul infernal. Aşa a şi fost, iar turcoaicele au fost “împinse” de la spate de public şi au reuşit să se impună la trei goluri diferenţă, obţinând astfel calificarea în semifinalele Cupei EHF, acolo unde se va duela cu SCM Craiova pentru un loc în marea finală.

În acest joc s-au remarcat Serpil Iskenderoğlu, principala marcatoare (7 goluri), precum şi Andrea Šerić, marcatoare a patru goluri. De altfel, handablista croată din lotul celor de la Kastamonu chiar a fost impresionată de manieră în care au luptat sălăjencele, însă consideră că echipa sa a fost prea puternică pe teren propriu. Šerić este una dintre cele mai experimentate handbaliste din lotul celor de la Kastamonu, fiind o prezenţă constantă şi în naţionala Croaţiei.

„A fost un meci dificil pentru noi, având în vedere că Zalăul este o echipă destul de bună. Totuşi, am jucat pe teren propriu, în faţa publicului nostru şi ştiam că trebuie să câştigăm. Cred că în niciun moment nu s-a pus problema câştigătoarei. HC Zalău a venit din nou aproape de noi, echipa a luptat exemplar şi pe această cale ţin să felicit echipa din Zalău. Cred că nimeni nu se aştepta ca Craiova să treacă de Lada. Deci, dacă au reuşit acest lucru, denotă faptul că este o echipă foarte bună”, ne-a declarat Andrea Šerić

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in CUPELE EUROPENE