Connect with us

FOTBAL

Benfica Ileanda a reușit surpriza primei etape din returul Ligii a IV-a. REZULTATELE


Gruparea condusă de Cornel Lar a reușit un egal prețios cu Dumbrava Gâlgău, la capătul unui meci spectaculos, în care s-a remarcat în mod special portarul Victor Pop, cel care a parat trei lovituri de la 11 m!!!


Returul Ligii a IV-a a început cu partide oarecum ușoare pentru candidatele la titlul județean, astfel că atât Rapid Jibou, cât și Unirea Mirșid au reușit victorii clare la meciurile de sâmbătă. Dumbrava Gâlgău a trebuit însă să se mulțumească duminică, doar cu un rezultat de egalitate în deplasarea de la Benfica Ileanda. Duelul de pe Someș s-a terminat cu scorul de 1 – 1, la capătul unui meci spectaculos, în care oaspeții au avut trei lovituri de la 11 m, însă toate au fost parate de experimentatul portar Victor Pop, cel care recent s-a transferat la Ileanda de la Someșul Letca.

Tot la capitolul surprize poate fi trecută și victoria celor de la Flacără Halmășd, penultima clasată reușind să se impună la Cetatea Buciumi. Duminică a mai avut loc partida dintre AS Chieșd și CS Crasna, încheiată cu victoria celor de la Crasna, în timp ce două jocuri s-au amânat: Olimpic Bocșa – CS Hida și Real Crișeni – Sportul Șimleu.

Rezultatele din prima etapă a returului:

Rapid Jibou – Barcău Nușfalău 4 – 0

Silvania Cehu Silvaniei – Unirea Mirșid 1 – 4

Cetatea Buciumi – Flacăra Halmășd 0 – 1

Benfica Ileanda – Dumbrava Gâlgău 1 – 1!

AS Chieșd – CS Crasna 1 – 4

Olimpic Bocșa – CS Hida – amânat

Real Crișeni – Sportul Șimleu – amânat

 

Cronici de la fiecare meci, declarații, clasamente și alte amănunte, în ediția tipărită a ziarului de miercuri

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL