Connect with us

DIVIZIA A1

O nouă umilință pentru Volei Municipal Zalău, la Craiova


Campioana  a fost fără reacție și de această dată pe terenul vicecampioanei SCMU Craiova, acolo unde a pierdut și meciul de sâmbătă și a ajuns la șapte înfrângeri la rând, în Bănie!


Sala Polivalentă din Craiova este un teren minat pentru Volei Municipal Zalău care nu a mai câștigat în Bănie de trei ani. Seria s-a prelungit și după partida de sâmbătă seara din cadrul etapei a II-a a play-off-ului, iar gruparea de sub Meseș a ajuns la șapte înfrângeri la rând pe terenul echipei lui Dănuț Pascu.

Deși s-au întâlnit campioana și vicecampioana României, derby-ul de sâmbătă nu a mai avut importanță nici măcar în lupta pentru podium, iar ambele echipe mai luptă în această fază a campionatului doar pentru locul 4.

Cu toate acestea, jocul a fost unul disputat, iar oltenii au început mai bine și în primul set au condus aproape în permanență. Zalăul a fost în avantaj doar la debut cu 3 – 4, după care SCMU Craiova a revenit și a avut 8 – 7 la prima întrerupere tehnică. Diferența a crescut simțitor, iar la al doilea time-out tehnic, gazdele conduceau cu 16 – 10. Până la final, vicecampioana a fost exactă în fiecare compartiment și și-a adjudecat setul de debut cu 25 – 17.

În setul doi, Volei Municipal Zalău a avut unele momente mai bune, dar au fost destul de puține. Elevii bulgaraului Jeliazkov au condus cu 4 – 5, 10 – 11 și au avut chiar și două puncte avans, 11 – 13 și 13 – 15. Cu toate acestea, pe faza de atac, Craiova a avut un mare plus și scorul a devenit 17 – 15, moment în care antrenorul Zalăului a cerut time-out. Gazdele s-au dus la 22 – 17, dar finalul de set a devenit disputat, Pascu solicitând time-out la 22 – 20. Echipa sa s-a redresat la timp și a făcut 25- 21 și scorul la general a devenit 2 – 0.

Nimic nu s-a mai legat în jocul Zalăului, cu toate că în setul trei, scorul era 5 – 8 la primul time-out tehnic. A urmat momente de neimaginat într-un meci între campioana și vicecampioana României, SCMU Craiova reușind nu mai puțin de 12 puncte la rând….iar zălăuanii priveau spre tabela care arăta 17 – 8!!! A fost și un moment psihologic, iar campioana nu a mai contat, în timp ce SCMU Craiova a făcut și spectacol, iar setul a fost câștigat la opt puncte diferență.

După acest rezultat, Volei Municipal Zalău a rămas pe locul 4, dar SCMU Craiova s-a apropiat la două puncte de această poziție, în timp ce CSM București este la 3 puncte.

În cadrul etapei a III-a din play-off, gruparea de sub Meseș urmează să joace sâmbătă pe teren propriu cu CSM București.

SCMU Craiova – Volei Municipal Zalău 3 – 0 (17,  21, 17)!!!

Vom reveni

 

244 Vizualizari
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Andrei

    10 March 2018 at 22:36

    Suntem pe nicăieri să mai aduca Cota stranieri la echipă să terminam pe locul 5 in campionat.

  2. spectator

    12 March 2018 at 13:41

    Sa intre Cota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1