Connect with us

CUPELE EUROPENE

Gheorghe Tadici, suspendat pentru meciul retur cu Kastamonu!


HC Zalău a primit o lovitură grea înaintea partidei din Turcia, managerul grupării sălăjenii fiind suspendat de către EHF, ca urmare a cartonașului roșu primit în meciul tur


HC Zalău a plecat în Turcia cu un avantaj fragil, după ce în partida tur s-a impus la limită, scor 29 – 28 în fața celor de la Kastamonu. În aceste condiții șansele de calificare s-au diminuat și cum nu ar fi fost de ajuns, gruparea de sub Meseș a primit și o lovitură grea cu mai puțin de două zile înaintea meciului decisiv pentru accederea în semifinalele competiției.

Ca urmare a cartonașului roșu primit la meciul tur după protestele la adresa arbitrilor, Tadici a fost suspendat de către forul de specialitate, iar în aceste condiții, managerul de la HC Zalău va trebui să stea în tribună la partida de duminică, de pe terenul campioanei Turciei.

”Curtea de Handbal a decis să se pronunțe într-un caz disciplinar deschis în urma descalificării directe a antrenorului Gheorghe Tadici. Antrenorul a protestat continuu și a depășit limitele zonei sale dedicate. El a fost astfel descalificat direct. După această sancțiune, antrenorul nu a părăsit imediat terenul de joc și a incitat mulțimea astfel încât să creeze o atmosferă negativă care a cauzat o întrerupere a meciului. Instanța a considerat acest comportament nesportiv și merită alte sancțiuni. Prin urmare, antrenorul este suspendat de la următoarele două meciuri ale echipei în cupele europene, dintre care unul este amânat, el fiind într-o perioadă de probă în următorii 2 ani. Acest lucru înseamnă că Tadici nu poate fi prezent pe banca echipei sale în meciul retur de la Kastamonu, de duminică”, se arată în comunicatul Federației Europene de Handbal, care a fost postat cu doar 48 de ore înaintea jocului din Turcia.

 

395 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE