Connect with us

FOTBAL

Sporting Zalău a cucerit primul trofeu. GALERIE FOTO


Formația antrenată de Călin Pop a câștigat Cupa Primăverii la categoria Liga a V-a, după ce în finală a trecut la pas de Olimpia Rus, deținătoarea trofeului


Înființată în vara anului trecut, Sporting Zalău și-a început drumul din Liga a V-a, dar speră să promoveze din primul an în Liga a IV-a, iar din sezonul următor chiar să se lupte la promovarea în Liga a III-a.

Până atunci, gruparea condusă de Doru Matei și-a trecut în vitrină primul trofeu, este vorba de Cupa Primăverii – categoria Liga a V-a, pe care a câștigat-o sâmbătă după-amiază, la Titan Arena.

Formația antrenată de Călin Pop a jucat în semifinale cu Agronova Dragu de care a trecut la limită, însă în finală, noua echipă de fotbal a Zalăului a practicat un joc bun și s-a impus tocmai în fața celor de la Olimpia Rus, deținătoare trofeului. Scorul final a fost 3 – 0, după ”dubla” lui Claudiu Băican din prima repriză și reușita lui Cosmin Cuibuș din finalul meciului. După acest rezultat, Sporting Zalău și-a luat revanșa în fața celor de la Olimpia Rus, în fața căreia a pierdut finala Cupei AJF la fotbal în sală, din urmă cu câteva săptămâni.

În finala mică, Cetatea Almașu a trecut de Agronova Dragu la loviturile de departajare.

Rezultatele din fazele finale:

Semifinale:

Sporting Zalău – Agronova Dragu 1 – 0

Olimpia Rus – Cetatea Almașu 3 – 0

Finala mică:

Cetatea Almașu – Agronova Dragu 0 – 0, 2 – 1 d.l.d.

Finala mare:

Sporting Zalău – Olimpia Rus 3 – 0 (2 – 0)

 

În ediția tipărită a ziarului de miercuri, mai multe amănunte de la Cupa Primăverii și de la festivitatea de premiere

 

635 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL