Connect with us

DIVERSE

Trei handbaliste de la HC Zalău, convocate la Naţionala de tineret. LOTUL pentru turneul de calificare la Mondiale


În lotul cu care selecţionata condusă de Gheorghe Tadici va aborda turneul de calificare la Mondiale se vor afla Raluca Kelemen, Andreea Stîngă si Diana Nichitean


După ce a preluat naţionala de tineret spre finalul anului trecut, Gheorghe Tadici a luat pulsul acestei naţionale în cadrul unor competiţii amicale, în Rusia, la turneul de la Râmnicu Vâlcea, dar şi la cel de la Zalău.

Prima acţiune oficială a naţionalei U 20 sub comanda lui Tadici va avea loc în perioada 23 – 25 martie, când la Cluj-Napoca va avea loc turneul de calificare pentru Campionatul Mondial din Ungaria. România se va duela cu Georgia, Croaţia şi Ucraina, partidele urmând a avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, acolo unde pe 25 martie şi naţionala mare va juca meciul retur cu Rusia, din preliminariile Campionatului European.

Pentru această acţiune oficială, Tadici a decis să convoace şi trei handbaliste de la HC Zalău, este vorba de Raluca Kelemen, Andreea Stângă şi Diana Nichitean, cele care au fost prezente la lot şi la acţiunile din decembrie 2017.

La Campionatul Mondial din Ungaria se califică primele două echipe din cadrul turneului de calificare de la Cluj, România şi Croaţia fiind principalele favorite.

Lotul naţionalei de tineret:

Portari: Daciana Hosu (Corona Braşov), Raluca Kelemen (HC Zalău), Diana Ciucă (HCM Rm. Vâlcea)

Extreme stânga: Bianca Marin (CSM Bucureşti), Andreea Mihart (Danubius Galaţi)

Interi stânga: Sorina Tîrcă (Corona Braşov), Andreea Vakariu (Dacia Mioveni), Diana Nichitean (HC Zalău), Andreea Târşoagă (Olimpic Tg. Mureş)

Centri: Alexandra Severin (Dinamo), Raluca Petruş (U Cluj), Lorena Stoican (SCM Craiova), Alexandra Banciu (Dinamo)

Interi dreapta: Andreea Tecar (Minaur Baia Mare), Daria Bucur (Corona Braşov)

Extreme dreapta: Alexandra Badea (HCM Rm. Vâlcea), Ana Maria Berbece (U Cluj)

Pivoţi: Teodora Popescu (SCM Craiova), Andreea Stângă (HC Zalău)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVERSE