Connect with us

CUPELE EUROPENE

Gheorghe Tadici, înaintea returului cu Kastamonu: “Ar trebui să facem un joc foarte bun şi exact pentru a avea șanse de calificare”


Managerul de la HC Zalău este de părere că echipa sa are șanse minime de calificare în semifinale, dar speră într-o evoluție foarte bună a jucătoarelor sale


HC Zalău s-a impus în partida tur cu Kastamonu, scor 29 – 28, însă acest rezultat nu o prea avantajeaz în perspectiva calificării.

Victoria la limită de sâmbăta trecută face ca echipa din Turcia să fie acum favorită la calificarea în semifinale, mai ales că meciul retur urmează să aib loc duminică, la Kastamonu.

Înaintea acestui joc și Gheorghe Tadici a fost rezervat în privința șanselor de calificare, despre care crede că sunt foarte mici. Totuși, antrenorul Zalăului – care are o vastă experiență și la acest nivel – speră să găsească câteva lucruri prin care să le surprindă pe adversare.

“Din punct de vedere al calificării, şansele s-au diminuat şi dacă mă întrebaţi acum, spun că sunt între 5 şi 10%. Ar trebuie să facem un joc foarte bun, foarte exact pentru a avea șanse şi ele să joace foarte prost, ceea ce nu cred, pentru că acum să explică rezultatele anterioare ale celor de la Kastamonu. Au obţinut două victorii cu Viborg, o echipă de tradiţie din Liga Campionilor şi au învins şi Byasen. Aceasta este situaţia, dar mă gândesc şi la vreo 2-3 lucruri cu care am putea să le surprindem în retur”, a spus Gheorghe Tadici.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE