Connect with us

DIVIZIA A1

Nikolay Jeliazkov, înaintea meciului cu SCMU Craiova: ”Nu există favorită. Sperăm să obținem un rezultat bun”


Tehnicianul bulgar se așteaptă la un meci greu și în Bănie, chiar dacă SCMU Craiova este ultima clasată în play-off


După ce a obținut un punct în deplasarea de la Arcada Galați, Volei Municipal Zalău speră la un rezultat și mai bun în deplasarea de la SCMU Craiova. Chiar dacă gruparea de sub Meseș se duelează cu ultima clasată din play-off, antrenorul Nikolay Jeliazkov se așteaptă la un meci greu și crede că înaintea partidei de sâmbătă nu există o favorită.

“Prea multe nu pot să spune despre partida de la Craiova. Cred că aici nu există o favorită. Totul este posibil în play-off. Ne aşteptă un meci greu, dar sperăm să obţinem un rezultat bun”, a spus Nikolay Jeliazkov.

Volei Municipal Zalău nu are amintiri prea plăcute de la ultimele partide jucate la Craiova, acolo unde nu a mai câștigat de aproape 3 ani. Și de data aceasta, jocul dintre cele două formații are o miză, având în vedere că atât echipa zălăuană, cât și formația antrenată de Dănuț Pascu luptă pentru locul 4, poziție la care se bate și CSM București

După cum arată clasamentu, Volei Municipal Zalău, CSM București și SCMU Craiova și-au cam luat gândul de la medalii, în condițiile în care Arcada Galați are un avans de 9 puncte față de ocupanta locului 4.

 

119 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1