Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău joacă pe un teren ostil


Campioana joacă în deplasare şi în etapa a II-a din play-off, urmând să evolueze sâmbătă la SCMU Craiova, pe terenul căreia nu a mai câştigat de trei ani


Sâmbătă, ora 17.30, Sala “Polivalentă” din Craiova: 

SCMU Craiova – Volei Municipal Zalău

În primul meci din play-off, Volei Municipal Zalău a arătat şi potenţial, iar în partida de la Arcada Galaţi a condus cu 2 – 0. A fost aproape să câştige şi setul patru, ceea ce ar fi însemnat o victorie cu 3 – 1, dar în cele din urmă, gruparea de sub Meseş a pierdut în decisiv şi s-a întors cu un singur punct.

Şi acest rezultat este mulţumitor pentru conducere, în condiţiile în care doar locul 4 pare să fie  cea mai bună performanţă pe care o pot atinge zălăuanii în acest campionat. La acest loc mai speră atât CSM Bucureşti, cât şi SCMU Craiova, următoarele două adversare ale echipei zălăuane.  Având în vedere că cele două echipe au pierdut cu 0 – 3 în runda de debut a play-off-ului, aceste rezultate au avantajat Volei Municipal, care s-a distanţat la 3 puncte de CSM Bucureşti şi la cinci puncte de SCMU Craiova.  Echipa din Craiova este următorul adversar al campioanei, şi în etapa a II-a din play-off, Volei Municipal Zalău urmând să joace în deplasare.

Gruparea de sub Meseş va juca sâmbătă, de la ora 17.30, pe un teren greu, unde nu a mai câştigat de acum trei ani. Pe 31 martie 2015 a fost ultima victorie a Zalăului la Craiova, într-o semifinală de campionat, însă de atunci, elevii lui Dănuţ Pascu şi-au frunctificat avantajul terenului propriu şi au obţinut şase victorii la rând. Trei dintre ele au avut loc în stagiunea 2015 – 2016, când Craiova a devenit campioană, iar două au avut loc în campionatul trecut. Şi la meciul din returul sezonului regulat, din luna ianuarie, oltenii au obţinut o victorie de 3 puncte, scor 3 – 1, deşi primul set a fost câştigat de către campioana României. Ultima înfrângere de la Craiova i-a fost fatală şi antrenorului Marian Constantin, care după acel meci a fost nevoit să plece de la echipă.

Revenind la etapa a II-a din play-off, să spunem că elevii lui Nikolay Jeliazkov sunt încrezători că se pot întoarce cu puncte şi din Bănie. După meciul de la Craiova, Volei Municipal va susţine primul meci din play-off pe teren propriu urmând să joace la Zalău pe 17 marite cu CSM Bucureşti.

Sursa foto: Gazeta de Sud

150 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1