Connect with us

FOTBAL

Preşedintele AJF Sălaj, delegat pentru a doua oară la rând în Liga a II-a!


După ce a fost observator la partida dintre UTA Arad şi Academica Clinceni din urmă cu două săptămâni, Daniel Sabou va oficia şi sâmbătă, la jocul dintre Luceafărul Oradea şi FC Argeş 


Liga a II-a s-a reluat pe 24 februarie cu etapa a XXII-a, însă după nicio etapă, campionatul s-a amânat cu o săptămână având în vedere condiţiile meteo nefavorabile din primele zile ale lunii martie.

Eşalonul secund va continua sâmbătă cu etapa a XXIV-a, rundă în care preşedintele AJF Sălaj – Daniel Sabou –  a fost delegat din nou ca şi observator de joc.

După ce acum două săptămâni a oficiat la partida dintre UTA Arad şi Academica Clinceni, “şeful” fotbalului sălăjean va fi oficial şi la meciul de sâmbătă, dintre Luceafărul Oradea şi FC Argeş, care va fi arbitrat de către Sergiu Popa din Aiud.

În runda de la finalul săptămânii se va relua şi  Liga a III-a, în prima etapă fiind delegaţi alţi doi observatori sălăjeni. Dan Costin va oficia la partida Unirea Alba Iulia – Fotbal Comuna Recea, iar Birtalan Attila va fi observator de joc pe Cluj Arena, la meciul dintre Universitatea Cluj şi Unirea Dej.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL