Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Trei moldoveni au trecut fraudulos frontiera de stat a României pentru a pescui la copcă


Cei trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi – I.T.P.F. Iaşi


În data de 5 martie, în urma temperaturilor scăzute, trei moldoveni s-au decis să meargă să pescuiască la copcă. Astfel, dis-de-dimineaţă aceştia şi-au respectat planul, însă ulterior au apărut şi problemele.

În jurul orei 12.00, cei trei bărbaţi au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi – I.T.P.F. Iaşi, deoarece aceştia pescuiau la copcă pe teritoriul României, acolo unde au ajuns într-un mod fraudulos. Conform colegilor de la Ziarul de Vaslui, cei trei aveau vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că aceştia au trecut Prutul pe podul de gheaţă care s-a format în urma temperaturilor scăzute, pe direcţia localităţii Albiţa.

Să spunem că, conform sursei citate mai sus,  poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Cei trei au fost predaţi autorităţilor moldovene, care vor continua cercetările.

Sursa foto: Ziarul de Vaslui

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare