Connect with us

HANDBAL

Junioarele I de la CSS Zalău, fără puncte la Sebeş


Handbalistele au pierdut la cinci puncte diferenţă pe terenul celor de la LPS “Florin Fleşeriu” şi rămâne în continuare fără victorie în acest sezon


Secţia de handbal de la CSS Zalău nu trece prin cea mai bună perioadă şi multe fete de perspectivă aleg să se reorienteze. În acest sezon, din lotul junioarelor 1, multe fete au ales să renunţe la handbal şi în aceste condiţii, Gabriela Muntean a ales să de şansa să joace mai multor fete care s-a încadra la categoria de vârstă junioare 2.

În aceste condiţii, este greu ca CSS Zalău să emită pretenţii la rezultate pozitive, însă fetelele Gabrielei Munteau arată un progres de la meci la meci. Duminică, junioarele 1 s-au deplasat la Sebeş, pentru duelul cu LPS “Florin Fleşeriu”, formaţie aflată pe locul 3, cu toate că a fost şi penalizată.

Meciul a avut o favorită clară, este vorba de echipa gazdă, mai ales că în meciul tur, echipa din Alba s-a impus la opt goluri diferenţă la Zalău. Mai mult, zălăuancele nu s-au putut baza la Sebeş nici pe Jessica Jula, care s-a accidentat etapa trecută, în meciul cu CSS Viitorul Cluj, dar nici pe Andreea Ţurcaş, care este răcită.

În aceste condiţii, LPS “Fl. Fleşeriu” Sebeş a controlat jocul încă de la început, dar fetele Gabrielei Muntean au ripostat foarte bine şi s-au “ţinut scai” de adversare. Totuşi, la pauză, gazdele aveau avantaj de şapte puncte. În repriza a doua, jocul s-a mai echilibrat şi au ieşit la rampă Olivia Truţă şi Andrada Groza, în atac, dar şi “portăriţa” Paula Borciu, care a avut câteva intervenţii foarte bune în postura de 1 vs 1 cu jucătoarele adverse. Din păcate, chiar dacă au mai redus din handicap, zălăuancele au fost nevoite să se recunoască învise în Alba şi să se întoarcă fără puncte  de la Sebeş.

“A fost un joc de angajament al principalelor marcatoare, Olivia Truţă şi Andrada Groza care au  încercat în repriza a doua să remedieze diferenţa de scor din prima repriză. De apreciat jocul per ansamblu al echipei pentru că am reuşit să înscriem de 30 de ori în deplasare cu o linie de 9 metri din care au lipsit Jessica Jula şi Andreea Ţurcaş”, ne-a declarat Gabriela Muntean.

Pentru junioarele 1 de la CSS Zalău urmează un nou meci dificil, vineri, 9 martie, pe terenul liderului Marta Baia Mare.

593 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL