Connect with us

FOTBAL

Marius Muntean revine pe banca tehnică, dar nu la Rapid Jibou!


Tehnicianul jibouan va antrena începând din acest retur în Liga a IV-a, la CS Crasna, acolo unde va colabora cu Mihai Gaidoş, cel care în tur a fost antrenor şi jucător


Returul Ligii a IV-a stă să înceapă, iar cu câteva ore înaintea primelor meciuri oficiale din acest an, CS Crasna a dat o mare lovitură şi a reuşit să îl convingă pe Marius Muntean să preia banca tehnică a echipei. Antrenorul jibouan revine astfel în Liga a IV-a, după o pauză de şase luni, timp în care nu a stat departe de fenomen, fiind observator în cadrul AJF Sălaj.

Marius Muntean a antrenat ani buni la Rapid Jibou, cu care a câştigat titlul în 2012, dar şi faza judeţeană a Cupei României în vara anului trecut, acesta luând decizia să renunţe la postul de antrenor al vicecampioanei Sălajului înainte de startul sezonului,  iar locul său a fost luat de Ciprian Roja.

Fostul fotbalist de la Armătura Zalău a mai fost şi “secund” în Liga a III-a la Luceafărul Bălan, iar la  CS Crasna va colabora cu Mihai Gaidoş, cel care în turul de campionat a fost antrenor, dar şi jucător.

“Avem un proiect pe care l-am gândit împreună cu Marius Muntean, care începe din campionatul 2018 – 2019, dar am decis ca el să vină la echipă de pe acum pentru a-şi face idei despre CS Crasna şi despre lotul de jucători. În acest retur va fi o colaborare pe banca tehnică între Marius Muntean şi Mihai Gaidoş. Noi în fiecare an am crescut şi pentru campionatul următor vom avea un obiectiv îndrăzneţ, mai ales că avem o serie de jucători buni care termină junioratul şi care vor face pasul la echipa mare. Cu suguranţă este un plus venirea lui Marius Muntean la CS Crasna”, a spus conducătorul Herbert Robert.

Înaintea returului, CS Crasna a reuşit să-i transfere pe Ruben Rodina (Unirea Hereclean), Ciprian Ostoroş (Olimpic Gîrceiu) şi Sergiu Oros (Voinţa Horoatu Crasnei), însă lista de achiziţii nu este închisă şi pot apărea nume noi în cursul acestei zile.

CS Crasna ocupă locul 8 în clasamentul Ligii a IV-a cu 17 puncte acumulate, iar în prima etapă din retur urmează să joace în deplasare la AS Chieşd.

 

 

551 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL