Connect with us

ALTE SPORTURI

Turneu de calificare la Naţionalele de cadeţi, la Zalău


CSS Zalău va fi gazda unui turneu de calificare în acest sfârşit de săptămână


După prestaţia excelentă a juniorilor, cei de la CSS Zalău nu vor avea pauză, iar la finalul acestei săptămâni, în oraşul de la poalele Meseşului va avea loc Campionatul Naţional pe Echipe, etapa 1/turneu calificare Campionat Naţional Individual Cadeţi.

Competiţia se va desfăşura timp de două zile. Sâmbătă vor debuta meciurile de la ora 10 şi până la ora 14, urmând ca după o mică pauză, între orele 16 – 19 să se desfăşoare alte partide. Duminică meciurile se vor relua devreme, de la ora 10. În timp ce între orele 12 – 14 sunt programate finalele.

Să spunem că turneul se va desfăşura pe trei categorii, lupte libere, lupte greco-romane şi lupte feminine, iar până în prezent, aproximativ 600 de sportivi şi-au anunţat prezenţa.

De remarcat este şi faptul că locaţia pentru desfăşurarea acestui turneu de verificare nu va fi sala de sport de la LPS “Avram Iancu”, ci va fi folosită în premieră Sala Sporturilor din Zalău.

“Ţin să le mulţumesc colegilor de catedră Ioan Călian şi Ioan Pante pentru eforturile depuse, cât şi domnului director Dorian Faur pentru susţinerea acordată”, a mai spus Gheorghe Panc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI