Connect with us

HANDBAL

Oana Chirilă, înaintea meciului cu HC Zalău: “Echipa care se va apăra mai bine va câştiga”


Golghetera celor de la CSM Bistriţa consideră că defensiva va fi punctul cheie pentru obţinerea victoriei


HC Zalău are un parcurs foarte bun în Cupa EHF, însă parcursul din campionat a fost un pic neglijat, iar sălăjencele au ajuns până pe locul 6, fiind departe de primele 4 locuri. După ce sâmbătă a evoluat în compania campioanei Turciei în Cupa EHF, azi, gruparea de la poalele Meseşului are parte de un nou duel dificil.

Sălăjencele îşi vor măsura forţele cu CSM Bistriţa, o echipă pe val în Liga Florilor şi care nu a mai pierdut de şase meciuri. Momentan, gruparea din Bistriţa se află pe locul 5, cu 32 de puncte, cu patru mai mult decât Zalăul, dar şi cu un meci mai mult disputat.

Se anunţă un duel interesant şi orice se poate întâmpla. De aceeaşi părere este şi golghetera celor de la CSM Bistriţa, Oana Chirilă. Marcatoare a 90 de goluri în acest sezon, handbalista consideră că defensiva va fi cheia succesului în această partidă.

“Ne aşteptăm la un meci dur, cu mare încărcătură fizică. HC Zalău vine cu moral foarte bun, după parcursul perfect din Cupa EHF, dar şi noi avem o serie de rezultate pozitive. Ne dorim să câştigăm cele 3 puncte, dar nu va fi un meci uşor. Cred că echipa care se va apăra mai bine, va câştiga meciul”, ne-a declarat Oana Chirilă.

Sursa foto: Andrei Moga / facebook CSM Bistriţa

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL