Connect with us

FOTBAL

Cetatea Buciumi îşi anunţă revenirea în retur!


“După ultimele transferuri vom arăta mai bine şi sunt convins că la final de retur vom fi mult mai sus în clasament”, a spus antrenorul Dan Lucaciu


În scurta sa istorie de până acum, Cetatea Buciumi a avut rezultate notabile în fotbalul mic din Sălaj şi a reuşit de două ori în trei ani să câştige Seria Est din Liga a V-a. În vara anului 2016 a făcut pasul în Liga a IV-a, iar la prima participare s-a prezentat onorabil şi în campionatul 2016 – 2017 s-a clasat pe locul 8.

Deşi nici pentru actuala stagiune nu şi-a propus un obiectiv anume decât practicarea unui fotbal cât mai plăcut, Cetatea Buciumi a avut speranţe mai mari la a doua participare în Liga a IV-a, mai ales că a început campionatul cu rezultate foarte bune. Astfel, formaţia antrenată de Dan Lucaciu a obţinut două victorii în primele două runde, cu Flacăra Halmăşd şi Sportul Şimleu, apoi a venit înfrângerea de pe terenul campionai, unde Cetatea a primit doar două goluri. Următoarele trei runde au adus rezultate pozitiv (1 – 1 cu Barcău Nuşfalău, 5 – 1 la CS Hida şi 1 – 1 cu CS Crasna), dar din etapa a VII-a a început declinul.

Tot din etapa a VII-a au început şi problemele de lot, iar în utlimele şapte runde, gruparea condusă de Ioan Eugen Lazăr a mai obţinut un singur punct. În urma acestor rezultate, Cetatea Buciumi a iernat pe locul 9, iar poziţia din clasament nu îi mulţumeşte pe oficialii echipei.

“Nu suntem încântaţi de ce am reuşit în tur şi de locul ocupat în clasament, dar problemele de lot a fost cauza pentru care suntem doar pe locul 9. Au fost meciuri când abia am putut alcătui un prim 11 şi multe meciuri le-am pierdut din cauza lipsei de efectiv.  Unii jucători au avut probleme personale, alţi au fost ocupaţi cu serviciul şi în plus au mai intervenit accidentările şi suspendările. A doua parte de tur a fost modestă, faţă de prima când am avut la dispoziţie toţi jucătorii”, a spus Dan Lucaciu

O întreagă retrospectivă a turului despre parcursul Cetăţii Buciumi, în ziarul Sportul Sălăjean din 7 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL